Wonderland Madness

Blogg om mitt liv och mina intressen.

Ett tag sen sist men nu är jag här igen.

Kategori: Jag :)

Förlåt att det tar dagar innan jag bloggar. Men min data har fuckat upp sig så den är lite konstig. Nu kan jag inte använda ljudet och försöker fixa det. 
Har en fruktansvärd hosta som pågått i ca 2 veckor snart.
Skulle klippa mig idag men började må illa och fick värsta hostattacken hos frisören. Så det blir att fortsätta klippa sig när jag är frisk. Och ja, jag skrev fortsätta. Håret bakom nacken är just nu kort.. :) Lite irriterande när man drar handen genom håret där bak..
Men nu blir det att försöka fixa min lilla data.
:)

"Kärleks paraplyet"

Kategori: Japan.

I japan så brukar de rita upp ett "paraply" och skriva sina namn på varsin sida av det. 
Det betyder typ att man kommer leva lyckligt tsm.
 
Det ser ut så som på bilden.
(Åhhh, älskar skoluniformerna, ska sy en egen nån gång) <3

Don't push me, I will just feel wired.

Kategori: Jag :)

Är trött på att mina vänner håller på att försöka få mig att bli ihop med honom jag gillar. 
Jag är inte van vid detta.
Min kompis skickade honoms nummer till mig typ igår. 
Känner att allt bara rasar samman. 
Gillar ju honom verkligen men kärlek är nytt för mig.
Jag är rädd att bli sårad.
Rädd att han ska säga nej.
 
Men nu måste jag verkligen sova, ska försöka att inte tänka på honom.
Då kommer jag aldrig kunna somna.
Och kommer kanske se honom imorgon...
O///O
  __

Sick of being sick.

Kategori: Jag :)

Sjukt trött på att vara sjuk. 
ska hålla i filmkväll på ssu på tisdag men är inte säker på att jag kan ha det. 
Så nu blir det att ligga hemma och krya på sig idag och troligen imorgon. :/

Update. :)

Kategori: Jag :)

Nu har jag skaffat google chrome. Så är lite förvirrad... har även nu skaffat tumblr. Ni hittar mig om ni söker på www.hachiismyname.tumblr.com
:)
 
Kawaii... :)
Som ni kanske ser så kan man göra detta på puricute.com
Det är faktiskt roligt.
Man kan dekorera sina bilder gulligt, eller som min, fult och konstigt.. Hah..

Typ viktigt.

Kategori: Viktigt.

En snabb liten sak bara.
Ska försöka lägga till en bild på mig lite mer och typ 1 bild per inlägg nu mera. Känns som om det är lite mycket att läsa och nästan inga bilder och videos. Vill göra videoinlägg men har ingen kameraa. Och pappas suger som sagt. Ska köpa en Iphone snart så då blir det även mer inlägg. :D Bra va?!

Seg teater, men roligt påväg hem.

Kategori: Skola

Teatern jag såg idag var ganska seg och tråkig. Den var bara i knappt 30min. (Föreftersom jag inte känner mig kry så blir det ett snabbt inlägg nu)
På vägen hem när jag satt i bussen så satt han som kallade mig för hello kitty brevid mig. Han frågade äntligen vad jag heter så nu ska han sluta kalla mig för hk. Fick även veta att han heter Sebastian. :) Vi snackade om förhållanden typ hela vägen till Piteå. Sen är jag smart nog att säga att jag gillar nån... Så han började fråga mig lite om vilken klass han går i, hur gammal han är så jag sa bara hans namn sen. Han skulle ändå lista ut vem det var för vi båda känner honom. Det var lite roligt sen. Han pekade på sin mobil och typ "Den ......?" Han satt och messade med honom... Sen blev han lite freakad när jag sa att ...... har klippt sig och har nu glasögon. Sen var han lite taskigt mot honom och skrev att jag inte gillde ...... O.o Men det var föra jag sa att jag gillade honom. Det var en lite creepy sak han sa på kursen jag var på under förra helgen... Heh.... Men nu måste jag seriöst lägga mig. Hostar som en galning och det är verkligen irriterande. Vill inte bli sjuk på måndag. Vi ska vara i resturangen och vill inte missa nått i skolan. Har än bara varit ledig under måndagen för jag mådde illa. Som tur är så har vi bara en lektion på måndagar.

Natti alla sötnosar. :)

Snart på g mot Luleå!

Kategori: Skola

Om ca 1h så ska jag cykla in till busstationen och sen åka in till Luleå. Vi bärjar inte förens 2 idag och vi ska bara se en teater. Som räcker i ca 50 min. Tur så går bussen hem strax efter 3. Men det är såklart inte så roligt att tillbringa sammanlagt 2h på en buss för 50 minuters teater med klassen. Ska nog snart göra mig klar. har ite orkat göa mig klar. ;) Vill inte ens till Luleå idag.

Gothicshop.se

Kategori: "Mode och smink"

En jätte grym online affär. Kolla in på www.stylefortwo.blogg.se så kan ni läsa lite mer om den. ;) Även se lite bilder. Ska stänga av datan om nån minut så orkar inte hålla på att sätta in bilder och så.

DAAH!

Kategori: Skola

Kom till skolan 07.45, väntar tills 5 över 8. Messar till en klass kompis, får veta att vi inte har nån engelska nu på morgonen. På dörren stpr det att vi inte har matte heller. Matten har vi efter engelskan. Så börjar inte förens 12.10 och orkar inte åka hem till Piteå. Så nu sitter jag på biblan, tänkte jobba med svenskan men glömde det inne på skolan och orkar inte gå dit igen och sen till biblan igen. Så sitter och skriver en bok typ. Har alltid viljat skriva en bok och har börjat på många men ingen blir riktigt bra. Men övning ger färdighet och sen kan man sätta ihop böckerna till en eller nått sånt. Typ ta lite från en påbörjad bok och sätta in det i en annan. :)