Wonderland Madness

Blogg om mitt liv och mina intressen.

Svar på kommentar.

Kategori: Svar på kommentar.

Hej!
Nej, det vet han inte. Iallafall inte vad jag vet. Vill verkligen berätta för honom hur jag känner men vågar inte.
Är rädd för att bli sårad. Med tanke på att jag har haft självmordstankar förut och hr ett ganska surt liv så vet jag inte hur jag kommer att reagera om han nekar mig. Jag är inte en av dom glada tjejerna. Utan jag sticker ut väldigt mycket. Bär oftast svart, är tyst, blyg och så. Och jag vet inte vad han gillar för tjejer. Men tänker absolut inte ändra mig för en kille. Antligen så får han nöja sig med den jag är eller inte alls.

En dag kommer jag förhoppningsvis berätta för honom hur ja känner med tanke på att jag gillat honom i ett par år nu. ;)

Musiktips!!! :D

Kategori: Music~

Ett litet musiktips, men som många redan vet vilka de är *trumvirvel* JEDWARD!

Håller på att se det här nu.

Dom var faktiskt inte så enormt bra på eurovision song contest. Tyckte att det var för lite instrument som hördes. Men dom är extremt söta och awesome. Vet inte vem som är vem. Minns bara att en av dom heter Edward... ;)

Jedward - Lipstick


När dom tränade dansen och låten. :3

Naww, så söt, han tappade mickstället. XD

Enjoy~

Morsdag.

Kategori: Crazii stuff.

Ni har väl inte glömt att det är morsdag idag?
Lite tips på vad man kan ge är tex, en tårta man bakat som jag gjorde. :)
Laga middag till henne.
Ge blommor.
Ge triss lotter. (mamma fick 4 triss och en 10:a av syrran. Hon vann inget)
Även present kort på tex. kläder, smink skor etc.

ARGH!!!

Kategori: Skola

Har sprungit som en galning idag på skolan. Emelie tog min mobil och mezzade till killen jag gillar. O///O
Vpgade knappt svara när han frågade vem jag var. Gillar ju också att jag var nära på att spy efter att han skickat mezzet. Var torr i halsen och då får jag spyreflexer och om jag inte dricker vatten eller nått så kan jag spy. Har aldrig hänt att jag spytt men man vet aldrig.
Men mezzade till baka till honom och såå.... Ville att han skulle fortsätta mezza med mig men vågade inte fråga vad han gör och så... Gillar ju även att typ hela Emelies klass vet om att jag gillar honom och att 2 i min klass vet också det. Kändes ju även jätte moget att springa omkring i skolan och skrika "jag hatar dig Emelie".
Och sen började ju en i klassen fråga hur det gick och jag kände hur jag började rodna som en galning. Har alltid haft svårt med kärlek. Är den blyga typen och det vart ju inte bättre av att hon skickade smset. Seriöst typ halva Emelies klass har lagt sig i mitt kärleks liv. Frida var nära på att ta min mobil idag också. Men jag sa att jag redan svarat på hans sms. Men ändå att dom trodde mig. Trodde att dom skulle ta min mobil och kolla upp det, även fast jag faktiskt smsade honom...

Men tjaa... Ska rita lite mer och krya på mig. Börjar bli förkyld och det var ju inte bättre av att man hade ute idrott idag och satt ute på matten och spelade yatzy.

Zee ya!

Emelie :D

Kategori: Jag :)

Ska snart vara med Emelie för första gången på ett bra tag. :D
Så det blir kanske ett bättre inlägg snart ....

Japan~

Kategori: Japan.

Förefter som Japan är ett awesome och väldigt kreativt land så tänkt jag visa lite bilder på hur det kan se ut i Japan. :D

Så här kan japanska skolbussar se ut.


Vattenmeloner. Tror att dom har fått växa i en låda eller nått.


Tror att det är ett cafe eller en resturang eller nått liknande.


Och så en bild på Tokyo, Japans huvudstad.

Fast på skolan. :(

Kategori: Skola

Man kan säga att jag är fast på skolan. Men jag kan ju gå till stan eller till biblan som jag igentligen är på. Jag har tappat min hemnyckel, ingen är hemma och igentligen skulle jag och Sofi ta några kort. Hon skulle hjälpa mig med en bild uppgift. Men hon var tvungen att göra so och nu är hon och springer..
Har panik!!! Kan inte göra den själv, Emelie är och dansar och sen har jag ingen annan som kan hjälpa mig. Jag behöver en osm kan dansa lite olika stilar. ARGHHH!!!!

Det blir bara att vänta helt ensam på att klockan ska bli halv tre så att jag kan fara hem. :(

Going crazy for u.

Kategori: Crazii stuff.

Sitter och försöker rita älvor och så. Ganska svårt att rita i profil. Har inte riktigt lärt mig det än. Men som sagt, övning ger färdighet. Man ska aldrig ge upp med nått. Gillar man en kille, samla mod, hur länge det än tar för att erkänna hur man känner för honom. Vill man rita en jätte avancerad tavla, ge inte upp, skissa öva och öva tills den blir som du vill ha den. Samma sak med att sy kläder, baka, laga mat, sporta. Ge ALDRIG upp.

En jätte snygg rubrik. ;)

Kategori: Jag :)

Morron!
Sitter nu och väntar på att jag ska fara till skolan. Har väldigt tråkigt och mina armar svider lite från igår på katten klöste ett par sår på mig. Och så hoppade han på mig när jag åt frukost. Vill ha en hund ist. har slutat gilla katter. Eller, gillar ju dom fortfarande lite grann.

Men nu ska man strax göra sig klar.





Håller på att somna, :/

Svar på kommentar om naglarna del 2

Kategori: Svar på kommentar.

Hej, nu har jag hittat en hemsida där naglarna kan ha kommit från. Men dom finns inte just nu. Men det finns andra söta naglar.
Skriver om jag hittar fler. :)


www.kawaiidesign.se/naglar-2

The random moment...

Kategori: Crazii stuff.

when your best friends bf thinks u are a guy. -.-'

Need help.

Kategori: Crazii stuff.

Ummm.. Hi! Sorry that this is in english but feelt like write in english right now.
Well as you can see so do I need help with something.
I am trying to write lycris about gettin heart broken.
Never have experience (?) that so really need help with the feeling of it.
I would be really happy if you readers can write a comment about how it feels getting dumped.
Like how you were getting dumpt and like if he/she dumped you for another.
And ofcourse you can be anomymous. (?) 
I am kinda into heart broken and pain.
I dont know why but it may be becouse I never really feelt really happy befor.
I we gotten into this like when I got into pink and love.
Now I am into pain and black.

Please, I really would need your help.

XOXO Amanda.

Lördag.

Kategori: Filmer/musik

Nu är det lördag och jag måste kratta ute. :/

Men just nu tänkte jag se Radio Rebel. En ny disney film. Den har inte gått än på tv men finns på youtube.
Jag vet inte hur den kommer att vara för har inte hunnit se den än. Sen tänkte jag se Frenemies. En till Disney film smo hade prämier i Sverige igår. Glömde att det var då och så var jag inte ens hemma. Men nu måste jag börja se innan pappa kommer hem för då ska vi kratta igen.

Byee.

Hard to sleep in the same bed as her.

Kategori: Jag :)

God morgon!
Har en kompis som sover över. Lite svårt att sova i samma säng. Det blir varmt och hon tar typ upp hela min säng. Vaknade kring 8 tiden och har öppnat fönstret. Kände att det inte var nån ide att försöka somna om. Och hennes mobil ringer inte för ens vid 10. Så 1,5h har jag framför datan. Lite tråkigt när man inte kan spela musik. Vill inte väcka henne.
Idag blir det kanske för oss 2 att gå på stan och prova en massa kläder till vår blogg. Vi kommer inte att köpa nått utan bara prova. Men innan vi far till stan så måste vi göra oss klara och städa upp i mitt rum. Annars får mamma ett raseri utbrott.

;) Bye-

stylefortwo.

Kategori: Crazii stuff.

Shopping från stockholm. <3

Kategori: Jag :)

Nu kommer inte bilder. Har inte hunnit ta kort på allt och föra över bilderna till datan. Ska försöka fixa det imorgon. Men hittade iallafall en examens klänning men inga skor till den.

Bye Bye.

Kategori: Jag :)

Hej då Piteå! Nu blir det att sticka till Kallax för att sen vänta på flyget till Stockholm. Hoppas att det blir bra väder där så man slipper frysa en massa som man gör här hemma. ;)

Stockholm here I come, soon. :)

Kategori: Jag :)

Har nu packat klart för morgondagen. :) Direkt efter skolan går jag till biblan för att hämta farfar som ska skjutsa mig till Kallax. Sen blir det att flyga till huvudstaden av Sverige för att hälsa på faster och shoppa examensklänning och skor till examen. Och såklart lite annat och ett till par skor jag kan ha nu. Kanske en sommarjacka också. Min har blvivt för liten så nu får jag inte bak armarna när jag har på mig den.

Men nu blir det att se Lizzie Mcguire om ni kommer ihåg den serien? Tror bara att dom som är födda kring 90 talet som kommer ihåg den serien. Det är en av mina favo serier från när jag var mindre :)

Musik~

Kategori: Music~

Trouble - Never say never.



She got style - Never shout never.


Liar, Liar - Never shout never.





Vet inte vad han heter man han sjunger grymt bra och är grymt snygg.

Hmmm.

Kategori: Jag :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.
Sticker ju till Stockholm på fredag för att träffa min faster och leta efter en examens klänning.
Och så har jag tema vecka på skolan torsdag, fredag, måndag, tisdag och onsdag.
Första gången jag är med om att det är ett tema på temaveckan. Det är OS tema iår.
Har ju även engelska nationella prov skriftligt imorgon. Sen kanske muntligt engelska imorgon eller på fredag. Sen på tisdag tror jag så har jag matte nationella prov.

Sleepy~

Kategori: Skola

Somnade och sov i typ 2h nyss. Skulle nog ha sovit mer om inte katten jamat och mamma bett mig öppna dörren. Ska nog lägga mig tidigt idag. Eller så blir det att dusha och se om man blir lite piggare. Och så slipper man stressa med att hinna sminka sig, klä på sig, äta frukost, städa rummet och dusha och torka håret imorgon på morgonen. Har bara ca 30 min på mig att göra mig klar imorrn. Om jag nu vaknar 7.00. Måste fara 07.30 till mötet med skolans parlament som jag nu har varit med i 2 år och börjat 07.45 sen början av åttan. Ganska jobbigt men det går.

Funderar på att börja om karate nästa termin. Men det beror på hur mitt schema kommer att se ut. Har ju ssu också som är på tisdagar och karate är på tis, tors och söndagar. Sen är det läxa typ varje dag kanske. Men sen sitter jag ju på bussen 2h om dagen så då har man lite tid på sig att göra läxa. (Om jag nu inte somnar med sakerna i handen igen, en gång påväg till sunderbyn folkhögsskola för ssu kurs så somnade jag i bussen när jag ritade. Vaknade när vi var strax inne i Luleå och höll fortfarande sakerna i handen. Creepy)

;)

Lizzie Mcguire.

Kategori: Filmer/musik

Tjoooo, tänkte bara tipsa om en bok och ett programm. Det är väldigt gammalt och Hillery Duff är huvudpersonen. Lizzie. Den gick på tv när jag var yngre och gillar den verkligen. Hur många böcker och episoder det finns vet jag inte. Men har kring 12-15 böcker och i alla utom 2 är det dubbla historier.
Det handlar om Lizzie's liv. Hennes jobbiga lillebrorsa, hennes 2 bästa vänner Gordo och Miranda, pinsamma föräldrar, hennes kärlek, skolan och hennes bästa ovän Kate. (Dom brukade vara bästisar men sen förändrades det)

Det är inte en så jätte typisk tonårs liv. Tror inte att nån har en sån jobbig och irriterade lillebror som hon har. Och inte så pinsamma föräldrar och numera är inte så att det finns gäng. Tja, inte i alla skolor iallafall.

Jo, det finns en film också. The Lizzie Mcguire movie.
Där är dom i Italien och har just gått ut skolan. Mycket händer där, hon tros vara en popstjärna som är väldigt lik henne och så. :)


Trailern till filmen. Det finns även en bok som tillhör filmen. Men man märker att böckerna och episoderna är identiska. Det är lite jobbigt för då känns det onödigt att se dem men gör det iallfall. Men tycker att det är en extremt bra bok/film. ;)

Tycker att denna film är värd att se.

Svar på kommentar.

Kategori: Svar på kommentar.

Hej Fay, tack för din fina kommentar. :) Men jag vet inte riktigt vart man kan köpa nageldekorarionerna. Jag vet bara att dom är från Korea. Men kan försöka ta reda på vart man kan köpa liknande.

Avengers.

Kategori: Filmer/musik

Har nyligen kommit hem från bion. Filmen var riktigt bra. Nu måste man ju bara se filmerna med hulken, iron man, captain America och så.
Men föreftersom jag älskar romantiska filmer så var det lite segt att inte ... vet nu inte vad dom heter men det är han som skuter pilar och tjejen, jag skulle ha velat att dom skulle kyssas. Tycker att dom skulle passa jätte bra ihop. <3


Jag vet, inte världens bästa bild. Och han med pilbågen ska inte ha masken. Vet inte varför han har det på bilden. Hittade ingen bättre bild. Det var alltid nått fel med den som tex. Thor hade en hjälm på sig, och det har han inte i filmen.

Men nu ska man sova. Natti. <3

Bio!

Kategori: Jag :)

Snart blir det bio med pappa. Har lovat honom att följa med och se Avengers. Hade ändå ingen att se den med. Längtar tills Hunger games kommer ut på dvd. Har inte nån att se den med på bio och det suger att fara själv så väntar på att den ska komma ut på dvd. ;)

Zoey 101, Logan och Quinn.
 Zoey 101, Zoey och Chase. Step up 3. Camille och Moose.
(Lite dålig bild med det var den ända jag hittade.)
 
Ser ni likheten mellan dessa 3 bilder? Tycker att det är lite roligt men ändå lite konstigt.

Länge sen sist.

Kategori: Mitt liv. O.o

Jag vet att det var typ 4 dagar sen jag bloggade. Vet inte varför jag inte har bloggat men nu blir det bara ett litet snabbt inlägg´. Orkar inte riktigt skiva nå mycket.
Men idag så har jag varit på ssu och bakat kladdkaka, chokladbollar, cupcakes och sockerkaka. :)

Men ska försöka skriva mer imorgon. Kanske ska skriva boken som jag håller på med på bloggen. Men då blir det inte så ofta uppdateringar om den. Har inte skrivit på ett bra tag. Skriver oftast då jag inte har internet. Alltså om jag sover över hos kompisar och har med mig datan.

Gnatt.