Wonderland Madness

Blogg om mitt liv och mina intressen.

Trying hard to fight these tears~

Kategori: Jag :)

God kväll! eller nått sånt.

Rubrikerna har inte nått med mitt humör eller inläggen att göra, jag tar bara en låttext jag kan komma ihåg.

Idag har det ej hänt så mycket. Syrran målar om sitt lilla badrum. Katterna har jamat som galningar och jag har sett på typ 3 filmer idag, 
Emelie är i Turkiet hela lovet och Bea har varit med sin kille så jag har haft absolut inget att göra. Kan ju alltid städa  rummet igen eller sy mina rosetter nu när ja tänker efter.. Mitt rum behövs alltid stor städas. Måste verkligen rensa ut lite saker men ja vill inte he bort 
nånting. 
Men imorgon måste jag till bibblan och lämna tillbaka ett par skivor och hämta en bok. Sen blir det nog att lämna tillbaka Clockwork Prince för det går jätte segt att läsa den just nu. Den är inte lika bra som resten av serien. 

Måste även kolla om jag får mitt studiebidrag imorgon för ska köpa svart färg. Och så måste jag skaffa en större hylla och ha som sminkbord för allt rasar ner hela tiden :/ 
det är så mycket som behövs att göra men har sån liten ork för det. 

Jaja, godnatt. Blir nog att läsa fanfics och se på  filmer och förhoppningsvis så kommer jag kunna skriva lite mer på min novell för vill hinna så långt so möjligt nu är jag inte har nån skola. 

 /\
    l
    l
Old pic

Feel my way through the darkness~

Kategori: Skola

Woop Woop!
Nu är det bestämmt!
Jag ska få måla om min fondvägg (?) 
Den ska bli svart och på väggen vid sängen ska ja skriva ett citat från en av mina favoritbokserier. 
"Love is to destroy and that to be Loved is the one to be destroyed
För mamma får jag inte göra detta men för pappa så får jag göra det så länge jag betalar det själv. Mitt rum så jag får göra vad jag vill med det:) 


Men nu ska jag försöka fortsätta på min engelska novell. Måste fortfarande komma på lite fler namn. Men tror jag har ett namn till en av killarna som betyder nått i boken. Asså nått speciellt. Eller vad man nu ska säga. 
Måste även kolla igenom mina skrivböcker om det finns nån lite tom hel bok. Den jag skriver i nu är trasig så..

Btw en bra engelsk fanfic om för det mesta Harry från 1D heter "After" "After 1" "After 3" Harry, Zayn, Louis och Naill är punkare och Liam är.. Öhh.. Normal? Eller vad man ska kalla honom. De handlar också om Tessa som är huvudpersonen. Hon är som Liam och hon och Harry hamnar i en relation men en del.. En massa problem. Har precis börjar med After 2 och vill gråta en massa. Det finns över 200 kapitel och det serien finns att läsa på Wattpad. 
Den är på engelska och är skriven av imaginator1D 

Men nu blir det skrivar dax!

Hot n' cold

Kategori: Skola


Japp, varm choklad med marshmallows och one directionmusik. 
Längtar till sommaren~ 
Men nu ska man hem och plugga historia för har sista lektionen imorgon och har 2 arbeten som måste skrivas och lämnas in.

We gonna let it burn, burn, burn burn

Kategori: Jag :)

Så jäkla trött på allt tjat hemma. 
Jag får inte gå klädd så, jag får inte göra si och så. 
Mitt liv, mitt utseende. 
Du kan inte säga att jag inte får klä mig så. 
Jag skiter i vad du säger.
Jag har på mig vad jag vill. 

Nu blir det att vänta på att pappa ska komma hem och hämta mig. Det regnar ganska mycket ute så han ska skjutsa mig till busstationen. Längtar att få komma bort från detta dårhus. Även fast jag har ett prov i skolan som jag inte har pluggat så mycket till.. Heh.. Me kan det mesta.. Typ....

Har börjat skriva en engelsk novell. Den ska handla om 17 åriga Ailu som älskar att dansa och skriva. Ho bor med sin pappa och lillasyster. Hennes mamma dog i en olycka för 5 år sen. 
Mer än så har kag inte kommit på. Pappan har inget namn än och det skall vara en romantisk fantasy bok. Hoppas att jag kommer igång med den ordentligt snart.

Igår fick jag veta vilken tid min praktik börjar. Det är galet tidigt och det går ingen buss till Öjebyn så tidigt. Alltså 0400. Pappa säger att jag kan cykla men det är kolsvart och det är i 6 veckor ja ska praktisera. Så får se hur jag tar mig dit. 

Ttyl~




Dance the tears away

Kategori: Crazii stuff.

Min fina vän Emelie lär mig dansa. Har alltid velat dansa men vågar inte dansa inför folk så Emelie lärde mig några steg från en Madonna låt. :) 

Men nu ska vi sticka från dansstudion och fara och äta nått lätt. 

xoxo

Jag jagar drömmen som blev sann~

Kategori: Skola



Väntar på att biologilektionen ska börja. Trött, träningsvärk och hungrig även fast jag nyss åt lunch. Okej är alltid hungrig så.. Men nu blir det biologi sen buss hem och så måste jag sticka till kvartersbageriet och höra när jag ska börja vecka 45. Efter lovet har jag 6 veckors praktik framför mig. UNDERBART!

Men nu måste jag seriöst koncentrera mig på biologilektionen. Fattar inte riktigt varför jag måste kunna detta för jag ska bli konditor..

Turn the tide~

Kategori: Filmer/musik

Så, sitter just nu på bussen påväg hem från Luleå. For aldrig hem efter skolan utan stannade kvar och såg på Ailu crash som spelade på "Lillan" 
Blev lite besviken för Ludvig (sångaren) var inte lika snygg som han var när han var med i filmen "Jag saknar dig" 
Men dom var bra och spelade "Turn the Todd (Cilla turns . Sen såg det ut som om han fick anfall när han dansade... Men han är jätte bra sångare o jag och några andra tjejer jag var där med blev typ liiiite kära i basisten och gitarristen som tydligen är tvillingbröder. Dom var it så lika varandra.. Men snygga var dom ;)

Efter konserten gick vi till Max för stt vänta på min buss som gick typ en timme senare o så när jag kommer it från toan så hoppar och springer Alex till mig och säger åt mig att titta vilka som är här. AILU CRASH VAR DÄR O JAG FICK TYP PANIK O FNITTERATTACK! Och vi alla fick panik o fnitterattack.
Blev så feg och vågar inte gå fram och be Om en autograf och ångrar verkligen att jag inte gjorde det där de är verkligen bra. 
Dissa gubben bakom Ludvig. 
Han må vara med i bandet men han såg lite väl gammal ut..


Men nu vill jag vara hem o sova. Är trött o bussäterna är obekväma.  Så god natt alla<3




ASDFGHJKL

Kategori: Filmer/musik

God morgon!

Jag typ bara fangirlar liiiiiiiite just nu. När jag kom till skolan nu på morgonen så såg jag en affish med Ailu crash på, för er som ej vet vilka de är så är Ailu crash med i filmen "jag saknar dig", där det står att de ska spela i luleå den 31 oktober. Jag har sett dom eb gång och det var under filminspelningen i Piteås kyrka där jag var statist. Då visste jag inte vem han var men efter att ha sett filmen så började jag verkligen dom. :) 


Bilden är jätte dålig för tog bara ett snabbfoto så jag skulle kunna se när o var konserten är. Kommer fara om jag får med nån kompis, det är så gryt tråkigt att fara själv speciellt när det är i Luleå så måste åka buss. Sen känns det  lite tryggare att fara dit med nån. :) 

Men nu har jag snart engelska o funderar på att fortsätta skriva min engelska novell som jag började med igår. Har ej kommit långt för kom ej på nått namn till huvudpersonen och hans lillasyster. 
Hard time choosing names~

Love is to destroy

Kategori: Skola

Min egna spökmuffinsbakelse. Inuti är det en 3 färgad muffins med sylt och vaniljkräm mellan de olika färgerna. Detta är mitt och Linns påhitt. Hon gjorde minions och jag spöken. Vi två är ett väldigt bra team när det kommer till bakelser och enligt oss två är vi de mest kreativaste eleverna i vår bageriklass. Vi gillar att göra bekelser och jag får bäst idéer när jag jobbar med henne. Det är ju väldigt bra övning med tanke på att jag vill bli en duktig konditor. :) 

Men nu blir det snart att lägga sig för mina ögonlock orkar snart inte mer. Så godnatt alla. Ska försöka göra ett inlägg imorgon under dagen. Ska verkligen försöka bättra mig när det kommer till bloggandet, men det händer verkligen inte mycket intressant i mitt liv. Men lite händer det ju då och då. ;)