Wonderland Madness

Blogg om mitt liv och mina intressen.

HAPPY NEW YEAR!!!

Kategori: Mitt liv. O.o

Woop Woop nu är det 2014.
Nya nyårslöften och nya tag. Blah blah blah.
Haha 

Ser Harry Potter o käkar oss fulla. 




I would catch a grenade for ya~

Kategori: "Mode och smink"

På g till Emelie nu för att fira nyår.
Första gången jag firar nyår utan mina föräldrar. Yes, haha. Men vi kommer ha det så mysigt så. Vi ska käka kycklingtacos, se film och kanske spela lite spel. Men nu blir det att skynda sig lite~


Suger på att ta selfies som man kallar det, eller egopics eller vafasiken man kallar det.

Klänningen/tunikan eller vad man kallar det är stickad och köpt på Åhléns samt strumpbyxorna. 
Minns ej vart bältet är köpt för köpte det för 2 år sedan. 
iPad mini fodralet är från teknikmagasinet och kostar 200kr.

Let's do the time warp again~

Kategori: Mitt liv. O.o

3 dagar kvar till nyår. På ett sätt längtar jag dit och på ett annat sätt längtar jag inte. Jo, nog ska det bli roligt att komma in i 2014. En massa roliga saker händer för mig då. Men, jag ska fira nyår med släkten. Alltså mina bråkiga kusiner som jag inte har nån vidare lust med. Har tyvärr ingen kompis att fira med med tanke på att detta kom upp så sent. Men får göra det bästa av kvällen och låsa ,om dörr. De har en tendens att rita omkring i mitt rum och tycker att det är så roligt när jag blir arg på dem. (Hur kan man tycka att det blir roligt när nån blir arg på en?!) 

Men nu tänkte jag skriva en lista på saker som händer under 2014 som jag längtar till. :) hehe.. ( står ej i tur ordning, skriver det jag kommer på) 
1. Jag fyller 18. (YAY, blir vuxen.. Typ)
2. Hush hush ska komma på bio. ( för er som inte vet vilken bok det är så är det första boken från Becca Fitzpatricks serie fallen ängel, som heter hush hush på orginalspråket.)
3. Film nummer 3 av hunger games ska ha premiär på bio. (Ledsen kan inte namnet på filmen)
4. Sista Hobbit delen går på bio ( är inget stort fan av Hobbit men har sett de första 2 delarna så då måste man ju se dem sista delen)
5. Jag och Emelie ska gå på one directions konsert! Och shoppa en massa i Stockholm ;) 
6. Skolan börjar igen så jag får träffa ,inga vänner från Luleå och Hackas. (Jag har inte sett dem sen innan sportlovet med tanke på att vi hade praktik fram till jul direkt efter) 
7. The Mortal Instruments, City of ashes har premiär. ( längtar så grymt mycket!!!)
8. City of heavenly fire kommer ut. Sista delen i Tmi serien (the mortal instruments) (2015 kommer första delen av den allra sista shadowhumter serien ut. Den utspelar sig fem år senare och det är 3 delar av den serien)
9. En ny Step up film kommer. Och mina 2 favoritkaraktärer ska vara med :D
10. 2,5 veckor utan syrran. Hon sticker till USA med farmor, farfar och faster. Vill ju också följa men som 18-åring kommer man inte in på många ställen.

Nu kommer jag inte ihåg något mer. Men tror att det händer lite fler roliga saker. Men nu blir det promenad med Emelie. :)

Medans vi promenerar så får ni njuta av denna bild på min katt Pontus ;)


God jul, i efterskott!

Kategori: Mitt liv. O.o

Nu är julen över. ÄNTLIGEN! 
Okej, julen är rolig men när man firar den med kusinerna så kam det roliga tas ur julen. Det är bråk mellan de tre bröderna och tjat om att de fått lite julklappar (vilket det inte var, de vill bara ha stora och många klappar och de två äldsta vart inte så glad över att jag fick flest iår..) 
Är Grymt trött efter igår OCH idag. Mellersta barnet fyllde idag 10 och som vanligt så var det en massa bråk där. Det är en hektisk vecka för mig. Imorgon ska vi till morfar och äta och på fredag ska jag till stan med min faster, sen på söndag ska vi till farmor och farfar och äta för eftersom min faster far hem på söndag. Sen ska jag vara med Bea som kommer hit imorgon. Hon är bara här under lovet och har en julklapp till henne som måstes ges. 

Haha duktiga jag lyckades radera hälften av vad jag hade skrivit . Fick en IPad i julklapp och har lite svårt när det kommer till skrivandes för lyckades radera hälften som sagt och kan inte ångra det.. Jag och elektronik går inte ihop så bra.. 
Jaja, men har även fått en kakburk som är rosa ;) 2 receptböcker, step up revolution, one directions perfym box ( liten perfymflaska och shower gel). Sen har jag även fått en rosa pyjamas, en till pyamaströja, 2 kastruller, 2 handdukar, och lite andra flytta hemifrån saker. Fick även ett presentkort på the body shop och 1000spänn, en liten muffinsplåt, en pocket och sockar. Sen har jag fått två jätte fina tavlor av Emelie och en söt liten nalle. 

Vad har ni fått i julklapp? Fick ni det ni önskad er? Eller fick ni som jag, saker ni inte visste att ni egentligen önskar er? 

Jag ska försöka skärpa jag när det kommer till bloggandet. Måste verkligen bli bättre på att komma ihåg att iallafall blogga nån gång i veckan istället för typ varannan månad..

Nånting jag verkligen vill ha för gillar både Kiss och Hello Kitty ^^

Be heard! Be strong! Be proud!

Kategori: Mitt liv. O.o

Ligger fortfarande i sängen och funderar på att gå och duscha. Måste verkligen hitta nått bra shampoo till mitt hår för det är så jäkla äckligt efter natten och jag duschade igår. Det finns ett shampoo och balsam jag vill han men de kostar kring 300 kronor tillsammans. Så det känns liiite dyrt. Men nån dag ska jag köpa det:)

Jag har börjat dela ut reklam till pappas jobb. Får 1 krona per blad hag delar ut. Det var typ 437 blad o har kanske 100 kvar. Pengarna ska jag spara till min och Emelies Stockholms resa i sommar. :D 

Nu har jag då bara 2 veckor kvar av min praktik sen blir det jullov och sen skola igen. Är väldigt taggad för skola igen för saknar min klass. Och saknar att få baka eget än de bageriet säljer. Vill göra söta bakelser xD

See ya later alligator! 

Lucas Till. 
Med i Hannah Montana the movie,
x-men first class,
Taylor Swifts music video you belong with me