Wonderland Madness

Blogg om mitt liv och mina intressen.

Dagens sötis!

Kategori: Mitt liv. O.o

 

Caramell dansen

Kategori: Mitt liv. O.o

Caramelldansen japanska verisionen. <3< br />

Header

Kategori: Mitt liv. O.o

Som ni kanske ser så har jag fixat en header nu. <3 Bloggen är fortfarande inte klar för jag har menyn och bakgrunden kvar.

Det kommer att ta lite tid innan allt e fixat. Lär mig via youtube. O där e det gabska svårt att hitta en video som man ska ha när det nästan bara kommer upp om hur man gör header.

Kameran är fortfarande borta. Vet inte vart den kan ha tagit vägen.. Men ger inte upp letandet. Nu när man har en blogg så vill man ju gärna kunna ta bilder till den. O förefter som jag inte har en överförings sladd från mobilen till datan så blir det att jag kan bara ta med kameran.

 
Jo just det. För er som gillar Foki så har hennes hemsida om affären öppnat. Vet inte hur länge men den heter
www.fokiwa.se  Där finns det kläder hon har sytt och mobil skal som hon har haft. (tror jag :p )

Dag 3 utan kamera. :/

Kategori: Mitt liv. O.o

Nu har kameran varit borta i tre dagar. Fattar inte vart den kan ha tagit vägen. Har hört på skolan i cafeterian men dom har inte fått in nån kamera. O så har jag sökt hemma. Nån som kan komma med föreslag på vart den skulle kunna vara??? Börjar bli galen, kan ju inte ta kort utan den o då blir det bara google bilder eller riktigt gamla bilder som jag tagit förut. O det e inte roligt.

Av Amanda Berg. <3

Skola

Kategori: Mitt liv. O.o

Idag har vi tagit skolfoto. Kommer att visa senare om nån dag då vi får dom. ;)
Ska kvart i två ta foto med parlamentet som jag e mid i. Hehe vi ska klä ut oss. Det e som bara ett måste med parlamentet. Men ,åste logga ut snart. Nästa lektion börjar om ca 25min.

<3

Kategori: Mitt liv. O.o

Hej!

Jag har tänkt att spara ihop pengar så att jag kan köpa en Iphone och lösnaglar med tillbehör. Men först måste jag ge Zumm 50 kronor som jag e skyldig henne o så måste jag betala 60kronor till biblan pga försenade böcker.
Jag tycker att det e lite väl dyrt om man kommer försent med 1 bok. det kostar 30kronor. En kompis har varit nånstans o där var förseningsavgiften 5kr eller nått sånt. Asså det kanske e lite lite. Men man kan ju ta typ 20kr iställer för 30. men jaja..


Its taco night tonight. 
Ska till KU o där skulle vi göra tacos idag ;P Men nu ska jag leta kameran. måste ju ta lite bilder till bloggen såklart. <3 

HejHejHej!!! ;D

Kategori: Mitt liv. O.o

Just nu har jag rast o börjar inte om föräns klockan 13.15. Så awesome.

Har läst på www.fokis.se att hon ska öppna en butik snart. Vet inte om det var idag eller om några dagar. Vet inte vart den kommer att ligga men jag ska fara dit nån gång. Om det e i Stockholm så blir det troligtvis att jag far dit till sommaren. Samma om det e i Göteborg. :D Har tänkt att bli konfa ledare nästa år. Men vet inte om det blir om 2 år eller nästa år. Men hoppas på nästa år :D

Smörgåstårta

Kategori: Mitt liv. O.o

Jag har i över 1h gjort en smörgåstårta. Bilden kommer troligen imorgon. Har tappat bort kameran så jag lånade pappas men jag orkar inte föra äver den nu. Men den ser riktigt god ut ska jag lova. Iallafall enligt mig. <3

Hej.

Kategori: Mitt liv. O.o

Laddaren e fortfarande borta men idag har jag på mig en rosa långärmad tröja som jag har fått av Sofi, och så har jag mina jeans leggins som e från JC.

Idag har det inte hänt nått specielt. Har suttit vid datan och läst twilight. <3

Men imorse vaknade jag 10 i 8 o trodde att det var skola.. Jag fick panik för jag trodde att jag hade försovit mig, men det visade sig vara söndag. :P Men det e lite svårt att tänka just när man har vaknat. :)

 www.glitterbox.blogg.se Ett ansikte man kan döda för englit vissa. Men visst, hon är vakcer men jag vill vara mig själv. Jag är född med det ansikte jag har o om jag vill bli snyggare så får man väll ta o skönhetsoperera sig. Men aldrig att jag skulle kunna göra det. Jag är nöjd som jag e. :)

Hej!

Kategori: Mitt liv. O.o

Idag blir det ingen bild på det jag har på mig. Kameran har slut ström o jag hittar inte laddaren. :/ Men jag har på mig ett rosa linne från H&M och en svart kjol från JC.

Idag har jag ätit surströmming. :D Det e riktigt gott faktiskt.

Har hittat en awesome grupp idag på youtube. Dom heter Mindless self Indulgence.

 

Dagens klädsel

Kategori: Mitt liv. O.o

Ursäkta att den kom lite sent nu. Men glömde bort att blogga idag. :/

Men här kommer den iallafall. ^^

 Tröjan har jag fått av syrran. Jeans legginsen från JC o sockarna från kyrkmarknaden. Men som syntes tydligen inte :P

God morgon. <3

Kategori: Mitt liv. O.o

Idag är det fredag o skoldagen slutar med idrott. :/

Ah... Såg just att det regnar ute. :/ Det var ju inte roligt.

Men nu ska haf fixa mig snabbt. Har märkt att klockan e ganska mycket o jag måste börja fara strax. O.o

Konfa!!

Kategori: Mitt liv. O.o

Nu är det ett litet tag sen jag konfirmerade mig. Och jag fick ett konfa foto idag. O.o
 Jag är den i persiko färgad klänning. Typ pinsamt, jag var den ända tjejen (på fotot av oss konfirmander) som inte hade en vit klänning. Det var en till som inte hann till när dom tog fotot. Men det behöver ingen bry sig om. Men nu har jag tänkt att bli konfirmand ledare. Tror det var nån gång i september det skulle vara nån middag där vi tydligen ska göra tacos. :D

Hoppas att det blir roligt. Fick ju inte precis några vänner på lägret men jag hade ju mina egna vönner dör. (Typ bara Amanda Berg. :P Men det var nåra fler som jag brukar prata med ibland där)

Dagens klädsel :D

Kategori: Mitt liv. O.o

HejHej, nu är det en ny dag och en ny klädsel som ska laddas ner. :D

 Linne från H&M OBS det e den svarta under den gråa, Grått linne från New York, Jeans Leggins från JC, Sockar från kyrkmarknaden. Hårnålarna finns på Dollar store. ^.^

Dagens klädsel!

Kategori: Mitt liv. O.o

HejHej!! Nu kommer dagens klädsel :D

 Knästrumpor lila/svarta fick av syrran. Kjol svart från JC, Tröja lila/svart från Vila halsband Jack Skellington från PDOL (Piteå Dansar Och Ler)

Mat

Kategori: Mitt liv. O.o

Igår lagade jag mat hemma. Jag gjorde indiska köttfärsspett. Det e riktigt gott. Men man får va försiktig när man öppnar ungnen. Lyckades starta brandlarmet ;P

 Innan dom är i ungen, glömde ta en bild på dom efter att dom blev klara.

 Spettarna med soja på.

Morgon. ;D

Kategori: Mitt liv. O.o

God morgon alla!! ;D
Funderade på om jag skulle starta datan nu på morgonen o det gjorde jag.

Hann inte sätta in en bild på gårdagens outfit. Men den kommer nu. Dagens kommer senare idag.

 Jeans från ginatricot, röd/vit linne från H&M o en kofta från nån node affär i Stockholm minns inte vad den hette, skor med klackar från dinsko. (Skorna's klackar är väldigt tjocka. Hatt från H&M killavdelningen.

God morgon!!

Kategori: Mitt liv. O.o

Ska strax till skolan. Väntar bara på att min kompis ska bli klar. Igentligen börjar jag 9 men min kompis börjar halv. O jag ville ha någon att cykla med så jag ska fara strax. Men nu måste hon skynda sig annars kommer hon försesnt. ;P Ska läsa första twilight boken när jag kommer till skolan. :D

Första skoldan avklarad ^.^

Kategori: Mitt liv. O.o

Nu har första skoldan varit. Slutade ca lvart över 1 idag. Soft. <3

 Dagens utstyrsel :D Jeansleggins från JC, knästrumpor från min syrra, linne från H&M och en tröja som jag fått av Sofi.

  Sofi's och mitt fika i lördags. Vi tog ett wienerbröd var o delade på morots kakan. Men den var ingen vidare hit hos oss. Vi fikade på Wayners coffee. Har ingen anning om det stavas så. Men jag tror alla vet vad jag menar för cafe.

Skola imorrn.

Kategori: Mitt liv. O.o

Sista sommarlovs dagen. Väldigt tråkigt. Måste lägga mig snart o ska upp klockan 6 imorrn. Ska hinna mycket med saker innan jag far till skolan. Man ska duscha, fixa håret, sminka sig o kolla så att man packat allt.

Men nu ska jag göra mig klar för natten. Ska smörja in ansiktet, borsta tänderna, kamma håret. (Annars blir det så tjorvigt på morgonen)) Men ByeBye. :D

Heej!!

Kategori: Mitt liv. O.o

Idag har jag städat rummet med hjälp av farmor. Märkte att jag inte har så mycket kläder. Garderoben e nästan tom :P

 Lite fina bilder på mig tagna av Sofi. ( www.sofiberg.blogg.se )

Jag saknar dig.

Kategori: Mitt liv. O.o

Har nyligen kommit hem från bion. <3 Filmen var så underbart bra. Men ett litet tips för er som ska se den o gråter lätt. Ta med väldigt många näsdukar. Jag grät nästan hela tiden.

Bilder :D

Kategori: Mitt liv. O.o

Här äntligen orkat föra över mina bilder från kameran. :D
 Hello Kitty läsk :D Men det e bara hallon soda. Finns att köpa på Gottis i småstaden i Piteå. Kostar 12kr... eller 11... minns inte riktigt. <3 men nånstans där kostar det.


 Avrils senaste perfym Wild rose. Doftar underbart. <3 Den minsta flaskan som e denna kostade 195kr. Fick den av farmor igår. Hon tyckte att den doftade gott med. <3
Det finns ju även Forbidden rose som är andra perfymen o Black star som e hennes första.
 Jag o Sofi. <3 Hehe väntade på att båten skulle komma i mitten av hjärtat.

Kanske laddar ner lite emr bilder senare idag. Men nu ska jag göra mig klar o borsta håret o så. Ska se "Jag saknar dig" ikväll med Sofi på bio.

Hej

Kategori: Mitt liv. O.o

Nu har jag haft den här bloggen i en vecka. :D
Awesome.
Har typ börrjat lyssna på Kizz. Varför vet jag inte... XD Hade bara tråkigt o sökte på kiss my ass på youtube o då kom kizz up..
På lördag så ska jag o Sofi på stan. ^^ Vet inte om hon kommer att köpa nått men jag ska köpa Ipod laddare, mappar, pennor lite kläder kanske o lite annat till skolstarten. :)

Tjo

Kategori: Mitt liv. O.o

Idag har jag INTE varit på loppis. Orkade inte ;P O så klippte jag Gun's gräss o tjänade 200kr.
Sen fick jag 600kr från loppis pengarna. (sista gången vi stod på loppis iår) Sen fick jag 100kronor av farmor för att jag o syrran har sålt hennes saker oxå. :) Awesome 900kr på en dag. <3 O det var inte min födelsedag eller julafton. Vi åt hos farmor o farfar idag.  Sen for jag till SSU lanet o vardär i nån timme. Det var awesome. Vi var så totalt oseriösa hela tiden. O så kramades vi "nästan" alla hela tiden typ. Men nu ska jag fortsätta se på soul eater o imorrn måste jag fixa i syrrans rum så det blir städat. :P Har spelat ps2 i hennes rum. Kingdom hearts in my heart.<3

Hej.

Kategori: Mitt liv. O.o

Imorrn e sista loppisen för iår i Piteå, men jag ska inte fara. e så seg när det gäller att gå upp på lördags mornar.
Men jag ska klippa Gun's gräs. För det så får jag 200kronor :)))

Idag har varit en tråkig dag.
Fast jag har varit med Sofi så har dagen gått segt.
Klockan 6 for vu till SSU lanet o var där en stund. Jag vart så jäkla trött o for hem typ halv åtta. Hon var kvar där längre. Men jag fick inte vara med på lanet för mamma för det e för stora barn -.-'
Som om jag inte e nog stor, JAG E 15 ÅR FAKTISKT!! Det e inte precis så att jag går med blöja o dricker välling.

Men ska snart gå o läsa Twilight. Har inte ens läst första sidan :/
Men ska försöka hinna nåra sidor idag :)

Hej!!!

Kategori: Mitt liv. O.o

Har just diskat och ska snart dammsuga.
Sen ska jag ringa till Sofi. :)

Fast måste städa rummet oxå :(

Hej

Kategori: Mitt liv. O.o

Just nu sitter jag o ser på anime på youtube. Ska snart till blå ängeln o äta lunch med mamma o pappa. :)
Iallafall så fort dom kommer hem. :P

Heej!

Kategori: Mitt liv. O.o

Ska snart lägga mig och börja läsa på allas favo obk. Twilight. Ska läsa den för första gången nu. Eller jag har ju lälst 3 sidor ur den förut men det var ett bra tag sen. men nu ska jag iallfall börja. ^^

Godnatt. <3

Test. Prova :)

Kategori: Mitt liv. O.o

KÄRLEK:
Är du kär just nu? -
Ja, såklart :)
Har du någon kille just nu? - nepp
Har du dumpat någon? - Har ju aldrig haft nån kille så det e lite svårt att dumpa en
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Nepp.
Vem kramade du senast? - Hmmm... Igår.. Joo igåt :) Men såklart kramar ju man sina ssu polare.
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Har ju ingen kille men det skulle inte vara okej.

SKOLA:
Är du duktig i skolan? -
Hmm.. Inte så värst :/
Har du bra betyg? - I vissa ämnen har jag bättre än i andra. :)
Har du fått göra om ett prov någongång? - Hehe jaa...
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Aa :)
Sköter du dej i skolan? - Jaa........
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Jupp, ett par gånger :P
Har du mobilen på lektionstid? - Japp, kollar ju klockan på den. Man kan inte lita på skolans klockar :/
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Nepp. Pratar inte i telefon på lektions tid om jag inte nu väntar på ett samtal från föräldrarna eller nått sånt. :)

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? -
4 + en katt + ett marsvin. :)
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Daaa. Jag e bara 15 -.-'
Trivs hemma? - Njaee...
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nepp, men det har känts som om jag bara vill rymma min väg nån gång.
Har skrikit och slagit din mamma? - Skrikit ibland. Men aldrig slagit.
Har fått en rejäl utskällning på sistone? -Japp, igår när jag glömde mobilen hemma...igen 
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - 
nepp..
Vem betyder mest för dej i din familj? -  hmmm... svårt att säga..
Du älskar din familj oavsett vad som händer? -  Jaa, såklart. Det e ju min familj. Daaaa~

VÄNNER:
Du har vänner? -
Ja, men mest innom ssu
Du brukar vara med? - Emelie, Sofi, Ella (När hon e i piteå)
Vem/vilka var du med sist? -  Sofi.. kanske Emelie...
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Jaa, såklart. Jag bryr mig inte hur dom ser ut. Bara det e nån som jag kan lita på :)
Är det okej att ha kill-kompisar? -  Jaa. (Dock att jag knappt har några... bara inom ssu. :P)
Har du pussat nån av dina kompisar? -  Japp, både tjejer o killar <3
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Heh, aldrig. Varför döda några schysta kompisar??
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - För några år sen. Men går i samma klass men typ alla dom.

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? -
Nästan, ibland e det bara jobbigt.
Putar med läpparna på kort? - Nån gång har man väll gjort det. Men inte ofta.
Tar kort på dina bröst? - daa, såklart. -.-' (varför gör man det???)
Använder foundation på läpparna? - Nepp, har ingen foundation.
Super dej packad varje helg? - Dricker inte.  :)
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Nej, men jag brukar platta håret :)
Ditt hår e knallblont? - Neeej, det e brunt men vill ha svart.

KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? -
Nej, varför ska det vara okej?? Varför ska man vara kriminell o hamna i fängelset??
Vill du bli kriminell? -  Jaa såklart. (Hehe It vill man väll bli det??)))))
Varför gör du sånt här? - Tjaa, det e roligt o så :) 
Vad är inte okej med att vara kriminell? -
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? -
Nepp, har ju inte ens körkort.
Har du suttit i fängelset? - Neje, man måste väll vara 18 år för att hamna i fängelse eller?? (Sluta ställa så dumma frågor. >:( )
Vill du hamna i fängelset? - Men jag sa ju att sluta ställa dumma frågor.

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - 
Jaa för typ 1-2 timmar sen. Fick inte fara på lan :(
När grät du senast? -  nåra minuter sen, såg en sorglig anime musik video
Du har gråtit över en kille? - Japp.
Vem bråkade du senast med? - Mamma.
Har du velat ta ditt liv ? - Japp ett par gånger..

 

Prova göra detta. :) Roligt om man har tråkigt.

Len och Rin

Kategori: Mitt liv. O.o

Hej!! :)

Kategori: Mitt liv. O.o

Sofi har sovit över hos mig :)
Vi såg 2 filmer sen sov vi. :P
Men först var vi på SSU och Sofi blev SSU beroende.
Hehe.

Men nu ska vi göra plättar <3

Kompis :)

Kategori: Mitt liv. O.o

Ska fara o möta Sofi nu :)
Hon ska vara hos mig. :P
Så nu måste jag sticka.

God morgon. :D

Kategori: Mitt liv. O.o

Vaknade klockan 9 idag. Ganska jobbigt.
Har inte precis nånting att göra idag. :/

Mest kvinnlig eller mannlig??

Kategori: Listor & tester. ^^

Min kvinnliga sida:
[ x ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[    ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[    ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[    ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[    ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt:  18 poäng. Ändå ganska kvinnlig..

Min manliga sida:

[    ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ x ] Ätit en blodig stek?
[ x ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[    ] Skött grillen under en grillfest?
[    ] Läst en bok av Jan Guillou?
[    ]  Läst ett nummer av slitz?
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ x ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[    ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[    ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  / ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[    ] Gjort lumpen?
[    ] Läst nick hornby?
[    ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[    ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[    ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[    ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 9,5 poäng   ... heh..

Låtar :)

Kategori: Music~

HejHej. Håller just nu på att skriva av lite låtar. :)
Tänkte att det kunde vara lite roligt om man vill sjunga men har ingen internet.
Har skrivit av "Angel of darkness" O håller på med " Voice in the dark" Sen ska jag skriva av "Love me" av tjejernas favo kille Justin Bieber. ^^ Men sen kanske jag ska skriva av nån av Avril Lavinges låtar. Nån annan som har en bra ide på en låt som e bra som jag kan skriv av??? Kommentera gärna då. :)



Men snart ska jag kanske rita lite o läsa en bok. Tipsar boken till dom som gillar romantiska böcker, men ändå lite hemska. Den heter "Räker det om jag älskar dig"  Är ungeför vid mittenav boken nu. O efter den ska jag börja läsa första Twilight boken. Har aldrig läst dom förut men älskar filmerna. Längtar tills Breaking Down kommer. <3

Men det var nog allt för idag. Ses imorrn. Eller ses o ses man kanske ska skriva läs imorrn... Nää det lät bara konstigt. Men läs gärna min blogg imorrn oxå <3

Låtar :)

Kategori: Music~

HejHej. Håller just nu på att skriva av lite låtar. :)
Tänkte att det kunde vara lite roligt om man vill sjunga men har ingen internet.
Har skrivit av "Angel of darkness" O håller på med " Voice in the dark" Sen ska jag skriva av "Love me" av tjejernas favo kille Justin Bieber. ^^ Men sen kanske jag ska skriva av nån av Avril Lavinges låtar. Nån annan som har en bra ide på en låt som e bra som jag kan skriv av??? Kommentera gärna då. :)

Slutat regna

Kategori: Mitt liv. O.o

Äntligen har det slutat regna. <3
O så har farmor o farfar kommit hem från Stockholm. Dom har varit på brölopp. Per o Arnie gifte sig. ^^
 Detta e inte dom. Bara en bild jag hittade på google:)

Hur smart e du?? (Inte så jätte smart) :)

Kategori: Listor & tester. ^^

(x) sprayat hårspray i ögat?

(x) trasslat in ditt hår i hårborsten?

(x) gått in i en lycktstolpe?

(x) fått tuggummi i håret?

(x) fastnat med tungan i ett räcke på vintern?

( ) slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?

(x) missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?

(x) trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?

(x) tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?

(x) slagit dig på fingret med en hammare?

(x) råkat trycka på stängav-knappen på datorn?

( ) snubblat på en fotboll?

( ) gett hundmat till din katt

(x) kallat en lärare för mamma eller pappa?

( ) stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?

( ) fått IG på fler än fem prov i rad?

(x) sprungit på ett litet barn?

(x) gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?

(x) tryckt in en nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?

(x) frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

(x) gått in till fel hus när du skulle hem/ eller till en kompis?


Multiplicera nu ditt resultat med 5



0-30 - du är rena geniet
31-50 du kunde ju varit smartare
50-80 - du borde gå ett extra år i skolan (80) ... Oj.... Hahah... Men it måste väl jag gå om ett år..?? Vill inte sitta i skolan yttligare ett år....
80 elr mer - SÖK HJÄLP!!

Prova o se hur smart du är :)

:(

Kategori: Mitt liv. O.o

Nu har det regnat hela dagen. Nu får det sluta. Men kan inte vara ute o göra nått om man inte har regnkläder o paraply. Men orkar inte fara till nån för å måste man ta på sig regnkläder oxå. Så.. vad ska man hitta på???
Får väl se. kanske spelar nått spel :)

 En bild som jag gjorde på paint. händerna o mobilen är från Fokis blogg :) www.fokis.se det e en jätte bra blogg. Hon kallas för Foki men heter igentligen Anchisa. Om ni gillar söta saker o så, då e Fokis blogg nånting för er :)

:)

Kategori: Mitt liv. O.o

Det regnar fortfarande, :(
 Hittade på google. :)
 I see love in your eye. <3
 Something colourful <3

Morron

Kategori: Mitt liv. O.o

Haha väckar klockan ringde i syrrans rum nyss o då sprang katten in dit. Syrran e i Göteborg nu, for igår. :)

Idag regnar det :( Inte roligt. Men ska kanske vara med Emelie sen. Troligen nån gång efter lunch. :P
Ska kanske göra plättar till lunch sen. Mums. Men strax ska jag hänga ut tvätten, diska och rensa kattlådag. :/
-.-' Hennes klocka ringde igen. Tryckte tydligen bara på snozze. Irriterande klocka hon har, ringer den igen så drar jag ut sladden. Men det här är nog det för nu. :)


Försökte lägga in en bild men tydligen e min data lite seg nu. Så det får bli senare

Jätte vacker bloggerska.

Kategori: Mitt liv. O.o

Hej! Igår läste jag en blogg av en jätte vacker tjej. Bloggen heter www.glitterbox.blogg.se

Hon heter Johanna Herrstedt och är 17 år.

    

   Hon blir jätte vacker på bild. Detta e en blogg som jag tycker att alla borde läsa. :)

nått ska stå här?

Kategori: Mitt liv. O.o

hejhej alla freak :D detta är Amandas kompis Sofi som skriver ;) uhm Amanada ville att jag skulle gäst blogga så jag antar att jag gör det för att jag är så cool 8)
    

Ni får dissa det oranga ljuset det är bara tillfälligt :o Jag och Amanda idag :) men vad mer ska jag skriva...det var nog allt för tillfället :) eidåå era små bananer 8D

Lördag. <3

Kategori: Mitt liv. O.o

Bilden som jag lovade att lägga upp kommer tyvär nästa vecka. Jag har tappat bort överförningssladen till datan. Men ska leta efter den.

Idag har jag stått på loppis i badhusparken. Det har inte gått så bra. Syrran o jag fick ihop lite över 300 kronor.

 Bara en awesome bild som en kompis på fb hade laddat upp. men det här tycker ju alla. Eller hur. :)

Chuuuu~

Kategori: Mitt liv. O.o

Idag har jag ritat en bild. Tänkte rita fler men orkade inte riktigt. Det blev en bild på min kusin Viktor. Har inte förtöver den till datan än men ska göra det snart. Då ska jag lägga ut den på bloggen :P Men den vart inte så fin.


Idag har jag inte gjort så mycket. Typ plockat hallon o.... Inte gjort så mycket mer. Men ska kanske rita nån mer bild. Den här gången blir den nog manga eller anime. :P

Konichiwa!!

Kategori: Mitt liv. O.o

Heeej!!! Har just nu tänkt att prova rita av lite anime o manga. Om det blir några bra så lägger jag ut bilder imorrn på bloggen. <3 Men jag e inte så värst bra på att rita. Men min kompis o hennes syrra äger på att rita. Kan visa nån bild av Amanda Berg. <33

 Hon har ritat den på datan med hjälp av en ritbräda. Visst e den awesome. Lika awesome som hon. Åhhh vad jag önskar att jag kunde rita lika fint som hon.

Ny blogg!!

Kategori: Mitt liv. O.o

Hellow. Detta e alltså min nya blogg. <33 Min förra var www.shinatty.blogg.se .

 Detta e alltså jag. ^.^ Min kompis har sminkat mig som japansk fjortis. :P  Hon e riktigt duktig. :)  Här är hennes blogg. OWO  www.sofiberg.blogg.se

 <----- Min älskling. <3 Emmett. Fast nu har han ju inte tratt på sig, det var ett bra sen han blev kastrerad. :PP


Byeebyee

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Mitt liv. O.o