Wonderland Madness

Blogg om mitt liv och mina intressen.

I breath you in with smoke~

Kategori: Shopping~

Update time~~~

Haha kände att det var nån dag sem jag sist bloggade så här kommer ett litet inlägg. :)

Gick på stan idag under hål timmen och köpte lite grejer från panduro. De hade 70% på julsaker så köpte silikonform med julmotiv. :) köpte även röda och vita pärlor så nu har jag 4 färger. YAY~ 
Köpte även hjärtformade silikonformar för att göra tvål med ska använda de för att göra alla <3-dag choklad. :)) tänkte att det skulle bli lite fint.
Gick förbi kupan när jag kom in i Piteå och hittade en jättefin randig tröja som jag köpte. Den må vara för killar men gillade den så mycket och  kostade den bara 20kr och är typ nästan ny. (Den ser då ut att vara väldigt ny)


Jojuste, köpte Manuelas bok just sweet i tisdags. Det finns många läckra recept i den och alla frostingar o så har fina pastellfärger. Rekommenderar verkligen denna bok. :) hon har även några fler, hur många vet jag ej.

Sen har det väll inte hänt så mycket mer idag. Fick B på ett svenska grejs. Vi skulle skriva vad Romeo and Juliet handlade om + karaktärerna, pjäsens mening och lite annat. Har jobbat med Romeo and Juliet på engelskan också så hade lite mer kunskap om allt. Tror jag var den enda som kunde alla karaktärernas namn, inte ens läraren kunde alla... ;p

Men nu blir det nog att se på nån film eller nått.

Baibai!

We will be counting stars~

Kategori: Filmer/musik

Då har man varit på hemmakväll och handlat filmer för halva priset. :) man måste passa på medans det är billigt. Så har äntligen köpt the mortal instruments - City of bones. 
Är grymt lycklig för har velat ha den sen jag såg den på bio :) 

Dom hade inte Iron man 3 för den var slut så skyller på pappa som sa att de öppnade 11 när de öppnade 10 som jag sa. Men men, den kan ha varit slut sen tidigare men det får vi nog aldrig veta. :p

Köpte igår ett par blåa byxor som är jätte sköna. :) hittade inga svartas det blev blåa ist.
 

Sen köpte jag även en radio jag skulle få av far,or och farfar i födelsedagspresent men den var slut så fick presentkort med kostnaden på. :) 
Den är så liten och platt jämfört men min förra. 
Nu måste jag bara lista ut vad alla knappar är för... 




Sparks fly~

Kategori: Mitt liv. O.o

Fyller 18 idag och är typ sjuk. Bara en vanlig födelsedag för mig -.- är ofta sjuk när jag fyller år, grymt irriterande. 
Imorgon kommer släkten på kalas. Så det blir att baka tårta och något mer..

Fått 2 presenter idag. Från mamma o pappa och en från syrran. Älskar det jag fick av henne. fick en till bok med cupcakes recept av mamma o pappa.. Heh, män kan aldrig ha för många.. :) 


Nicer dicer plus, som syrran gav mig. Önskat mig en sådan ända sen jag såg den på tv <3


Får blodsmak i munnen varje gång jag hostar.. That cant be good.. 

Take a good look at me now, do you still recognize me?~~

Kategori: Skola

Spenderar min fredagskväll med att plugga om Romeo and Juliet, och om vindkraftverk. Haha kanske lite udda blandning men har 2 muntliga parförhör på måndag och onsdag. Men kan säga att jag har nog gjort mest på båda sidorna. En var sjuk under en lektion och vi har bara 2 i veckan och den andra hjälpte inte så mycket.. Menmen, förhoppningsvis så får jag bra betyg ändå. 

Blir nog oxå att börja tänkandet vad jag ska baka till min födelsedag nästa vecka. Fyller äntligen 18!! :D (haha med tanke på hur mitt rum ser ut så känns det som om jag fyller typ 10) 

Men tillbaka till pluggandet, om nu Pontus låter mig.. 


Why are you my clarity?~

Kategori: "Mode och smink"

Soon time for school~~~ haha börjar inte förens 12.00 idag. Skönt fast jag har 4.5h lektionstid med totalt 30 min rast. Okej, rast och rast hinner hämta böckerna och gå till nästa lektion. 

Men nu ska jag städa upp lite i mitt rum och så får jag hoppas att jag kan ta och börja dra till skolan snart. Har grymt tråkigt och år ju så smart så jag stiger upp 07.00. Heh..  



 Hann ialla fall klart med mina rosettörhängen. Vart riktigt nöjd med dom men måste bara komma på nått bättre att fästa själva örhänget. Rosetten har jag gjort själv~~ har ett par rosa och vita rosetter jag håller på att göra. Förhoppningsvis så blir de klara innan nästa vecka, är så grymt seg på att göra de xD

Så uhhhhh, byebye

Leave my heart open but it stays here in its cage~

Kategori: "Mode och smink"

Då fortsätter man att sy klart de rosa rosetterna så man sen kan göra de vita och röda. :)
Funderar på att göra smycken som halsband, ringar, armband och örhängen av den och sen sälja de. Jag har gjort 2 ringar och en klämma av rosetter och gillar verkligen att göra de men tillslut så kommer jag ha en massa rosetter jag inte har nått att göra med. 
Verkar det som en bra ide? De tar ju inte så lång tid att göra och vissa blir riktigt fina. Ska även försöka göra lite mer komplicerade rosetter men ska först göra ett par enkla. 

Jaja men tillbaka till arbetet ;)


Never stop dreaming.

Kategori: Shopping~

Gick på stan i Luleå med Sofi idag. Haha det blev inte så mycket shopping. Provade en klänning som jag var för fet för och hittade en massa bak och matlagnings saker som jag vill ha.
Medans alla andra går och kollar på kläder och skor så kollar jag på tallrikar och burkar ;)
Jag fick välja en sen julklapp av Sofi så det blev en palett med metallic ögonskuggor. (YAY, äntligen har man fler färger än mörkblått, svart o vitt!!) 
Hittade även Yohios perfym. Tycker inte att den luktar nå speciellt. Den luktar som alla andra tråkiga perfymer. 




Men nu blir det snart att äta teriyaki (yum yum) och sen blir det att sticka iväg och se genrepet till Revyn. Sen blir det att hitta på nått med Sofi :)

Baibai