Wonderland Madness

Blogg om mitt liv och mina intressen.

Wish you were here~ <3

Kategori: Jag :)

Det känns konstigt att vara kär.
Varje gång jag tänker på honom så ler jag. :)
Dock så pratar jag aldrig med honom.
Vi går på olika skolor..
Har gått samma sport som han..
Men har slutat det.
Har ju gått olika sporter men ingen har fångat mitt intresse.
Har ju gått fridrott, karate och fotboll.
Det är dom jag minns.
Jo just det, om ni frågar vem det är eller var han går skola eller annat om honom så kommre jag inte att svara.
Vill helst hålla det för mig själv och dom jag litar på. Har sagt det till 3 personer just nu. Ska även berätta för min allra bästa vän. <3 Saknar henne som f*n.

Nightcore - Monster.

Kategori: Music~


En till nightcore låt. ^^ Enjoy~

Special A~ Veckans manga.

Kategori:

Tänkte börja med en ny kategori. Veckans Anime och manga. Kommer att försöka varje vecka göra 2 inlägg om anime och manga. Ett ska vara om manga som jag tipsar och den andra med anime. Så här kommer första som är veckans manga.

 



Hikari Hanozono går i en special klass. S.A. Endast dom top 7 eleverna får vara med där. Alltså Jun, Megumi (tvillingar), Ryuu, Akira, Hikari, Tadashi och Kei. Kei ligger alltid 1:a och är bäst i allt. Ända sen Hikari och Kei var små så har hon aldrig lyckas klå honom och hon har aldrig gett upp. Det visar sig att Kei är kär i Hikari och njuter av att hon alltid utmanar honom. Megumi pratar aldrig för hon vill inte skada rösten. Hon älskar att sjunga men är inte precis bra på det. Jun spelar fiol och är inte heller så bra på det. Ryuu har tagit handom Megumi och Jun enda sen dom var små. Megumi och Jun är väldigt fast vid honom. Ryuu älskar även djur och djut älskar honom. Den vildaste hunden kan inte motså honom. Akira älskar flickor. Hon älskar att se dom i klänningar och så älskar hon sina te stunder.Hon är bästa vän med Hikari. Tadashi är sonen till rektorn på skolan. Och han älskar Akrias mat. Kei kommer ihåg allt han har läst efter av att ha läst det 1 gång. Han älskar att reta Hikari genom att kalla henne för Nii-san (nummer 2). Hikari är väldigt trögfattad. Hon ligger alltid 2:a och hennes dröm är att slå Kei i nått. Eftersom att dagarna går så börjar hon bli kär i Kei. Hon kallar alla utom Kei vid deras namn. Förefter som dom är rivaler så kallar hon honom för Takashima som är hans efternamn.



Jag ger denna manga  ( <--- Hämtade från www.sweetstuff.se )

Är väldigt mycket för romantiska saker och tycker att det är för lite romantik. <3

Trivium - Black

Kategori: Music~

Kollade igenom youtube efter nått bra rock band att lyssna på, och då hittade jag detta.


Rätt bra faktiskt.

Skola nu. Eller har varit här ett tag. Ingen mentorstid. Kanske ingen so. Byebye

Kategori: Mitt liv. O.o

Lite försening.

Kategori: Jag :)

bilderna jag hade tänkt lägga ut blir lite försenade. Troligen tills imorgon. Är inte klar än med naglarna och hittar inte kameran.

men jaja, inget jag kan göra nått åt just nu.

Btw, var ute och gick idag med Emelie. Det var skönt men kallt. Sen när jag dushade direkt efter att jag kom hem så var det inte så skönt. Varmvattnet brände på huden som bara den. man kan som inte beskriva om det var varmt eller kallt. det var som båda.

Natti Natti. ♥

Jag saknar dig.

Kategori: Filmer/musik

Can't take it anymore. Watched Jag saknar dig. Cried so much, havent watched it done yet. Gonna watch it with a friend.





Ett tips för er som ska se den. Ta med en massa näsdukar. Om ni inte blir berörda så har ni ett hjärta av sten.

Nightcore - Monster high

Kategori: Music~

om ni söker på youtube "Nightcore" så finns det en massa olika låtar med animerade röster. (typ)


För er som vet vad monster high är känner igen denna låt. Ni som vill kolla in sidan så heter den www.monsterhigh.com eller www.monsterhigh.se vet inte vilken som är den rätta.

tycker att nightcore låtarna är väldigt bra. ^^

Internet. <3

Kategori: Jag :)

Nu har vi fått tillbaka internet <3
Men ska snart till farmor och farfar och äta middag där.

Lite senare, kanske imorgon så kommer jag lägga ut lite bilder på mina nya naglar jag gjort. Även lite4 bilder på det jag har shoppat dom senaste dagarna. ^^

Ingen internet.

Kategori: Skola

Ledsen att jag inte har bloggat så mycket dom senaste 2 dagarna. Jag har ingen internet hemma. Den är på elgiganten just nu och ska fixas så att syrran också kan ha internet.

Men nu ska jag sticka.

ByeBye~~

Vad heter du,Nightcore.

Kategori: Music~



^.^~

Svar till kommentar.

Kategori: Skola

Hej. Nu vet jag inte om du går i min klass men vill säga att just då satt jag och läste igenom en text. Fick stop och kom inte riktigt på hur jag skulle skriva om det. Har lektion strax nu och väntar på att vi ska börja. Har redan nu börjat leta faktan som jag behöver.

Kan även säga att jag ser andra i min klass som gör annat på datan än att sitta och jobba så det är väldigt dumt att anklaga bara mig när detär fler som gör annat.

Hoppas att nästa gång du kommenterar så kan du skriva ditt namn. Väldigt  fegt att skriva 9b när ingen i min klass läser min blogg. För som jag vet så vet ingen att jag har en blogg.

CHIPMUNK!!!

Kategori: Filmer/musik

I AM A CHIPMUNK!!! o^.^o

Shopping~

Kategori: Jag :)

Idag hade jag bara en lektion och det var hk. Vi har pedagogisk eftermiddag och vi behövde inte ha no eller mentorstid. Jag och Emelie slutade sammtidigt så vi stack till stan och åt lunch. Sen shoppade vi en massa. Okej, jag shoppade en massa. Så det vart lösnaglar, clear-up strips, citron tvål, mysig mössa, sex and the city perfym + tvål + bodylotion, en ring, örhängen, hår vax för killar, löshår, diadem, 2 par knästrumpor och benvärmare. Tror det var allt.. Men allt utom clear-up strips, tvålen, lösnaglarna och perfymerna var på rea. Och dom kostade inte så mycket. Inget kostade över 100kr.

Nu håller jag på att fixa 2 par naglar. En ska jag göra klart idag och dom andra imorgon. Tänkte ha dom imorgon på skolan tsm med min kjol, linne, löshår, diadem, leggins och kanske ett par knästrumpor.

Bilder kommer imorgon troligen..

ByeBye~

Jojustdet.. Just nu sitter jag och rensar bilder på min data. Den är så seg så rensar bort lite onödiga bilder.

Presents..

Kategori: Jag :)

Inte världens bästa födelsedag. Ville höra med Amanda ifall vi skulle kunna fara ut och äta, men farmor och fafar kommer inte ens förän efter 17.00. Så det blir nog inget. :(
Och mamma har typ tjatat och tjatat hela tiden känns det som. HALLÅ??!! Jag fyller år, kan jag inte för ens en gång få som jag vill?

Fick presentkort på kicks (300kr) och 2 trisslotter av min faster.
Lösnagelborttagning och svart nagellack av syrran.
Mini manikyr set, 3 biobiljetter, nageldekorationer (som jag redan har) och bomulls rondeller av mamma och pappa. Ska även få köpa lösnaglar.
500 spänn av morfar och Mona.

Jag kanske önskar det mesta av det jag fick, men det var sånt jag kunde köpa själv. Skulle hellre velat ha skivor och så.

Vi ska tydligen äta pasta sallad... Vi skulle ju äta viltskav. Iallafall trodda jag det. Vi skriver en lista på vad vi ska äta varje vecka. Och idag hade jag bestämt viltskav. Men nää vi ska äta pasta sallad. Men jag kommer inte att äta det. Är lite sur just nu.

jaja, nu ska jag tråka ihjäl mig med nått...

byebye.

Sweet 16.

Kategori: Jag :)

Då var man 16 år nu... Känns inte specielt annorlunda...

Tänkte höra med Amanda Berg ifall hon vill följa med idag och äta middag, för idag firar hon 1 månad med sin tjej. ^^ 3 bra saker händer tydligen den 22 Januari. Min kusin Viktor har ju namnsdag också, men det blir lite svårt att gratta honom föreftersom han bor i Florida.

Men nu ska man nog sova så man orkar göra saker imorgon.

Nattiiiii~ <3

I baked a cake..

Kategori: Jag :)

Idag gjorde jag tårtbottnarna till min tårta. <3 Det ska bli en chokladtårta. Hoppas att den blir god. Har aldrig gjort tårtbottnar förut, vi har alltid köpt. Men inte när det var jul, för då gjorde syrran en tårta med pepparkaksbotten (Smakade lite pepparkaka) och sen glasyr med nutella. Min ska bli lite annurlunda. Det är inga lingon i bottnarna och det ska inte vara samma glasyr. Kommer troligen att blanda socker och kakao i grädden sen ska det typ vara nobles runt kanten. Märkte att det inte blev min tårta. Allt jag bestämde om den var att det inte skulle vara lingon och att det skulle vara choklad... Asså, fick typ inte göra som jag ville. :( Det är ju ändå min tårta och min födelsedag..

Igår fick jag ett kort att min faster Lotta. Det stod att jag inte fick öppna den förens på söndag.. Den kändes lite tjock i mitten och funderar på om det är nått mer än ett kort i den eller om det är kortet som är så...

Men nu ska jag ... kanske se mer på manga eller nått sånt. :D

Natti alla söta läsare. <3

Alvin och gänget 3.

Kategori: Filmer/musik

HejHej!
Kom nyss hem från att ha sett Alvin och gänget 3 med min kusin Melvin. Hans julklapp från mig var att jag skulle följa honom att se på bio eller att fara och bada. Så det vart bio. Han bröder Marcus och Måns fick samma sak. (Hade inte så mycket julklapps pengar).

Jag skulle nog ge filmen

Melvin tyckte att den var lite läskig och jag tycker att den andra filmen var bättre.

Men gillade att dom sjöng lite av Lady gagas låtar. Bad romance, paparazzi och Born this way. Dom sjöng även, SOS, Firework och andra som jag inte kan namnen på. "^.^"
....................................................................................................

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
....................................................................................................

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Trololololo~

Kategori: Skola

Sitter nu också vid datan på svenskan. Jobbar med samma sak som igår. Det tar aldrig slut. :(

Sitter och lyssnar just nu på Colors of the rainbow. ^.^

Fick en tröja igår av syrran. Har på mig den nu. ^^ Den är grå svart randig. Ränderna är ganska små. Inte ens en cm tjocka. Okej, kanske dom svarta men dom gråa är kanske en halv cm tjocka.

Men nu måste jag seriöst jobba. Har inte kommit så enormt lång, och det ska in typ nästa vecka eller nått sånt. .. Har också börjat läsa på en bok som han har skrivit. Men i boken är det flera olika dramor. Nu läser jag "Ett dockhem".

Men jaja, bloggar nästa gång jag sitter vid datan.

BaiBai~

Mabey I should work a little more...

Kategori: Skola

Sitter just nu på skolan. Har svenska och ska skriva om Henrik Johan Ibsen, som har skrivit "Ett Dockhem" Och lite andra. Lyssnar även på Marilyn Manson låtar på youtube.

Men nu måste jag skriva mer.

ByeBye~

Meuwww~

Kategori: Jag :)

Lagade mat idag. Det vart köttfärsgratäng. Och tydligen hade jag använt den gamla tomatpuren... oj.. Förhoppningsvis så blir ingen dålig i magen.

Satt på lösnaglar idag. Märkte att när jag hade bråttom till bussen så fattades det en nagel. Så skyndade mig in i mitt rum och kollade på golvet men hittade den inte, så jag skyndade mig till bussen istället. När jag kom hem så hittade jag den bland mina andra lösnaglar. Och när jag skulle ta bort dom med lösnagelborttagning så smälte naglarna i det. Hade 4 naglar kvar på ena handen och bestämde mig för att ta bort dom för hand och spara dom. En sitter kvar på fingret och vill inte lossna. Men förr eller sennare så kommer den att lossna. ^-^

Nu ska jag läsa lite manga kanske.

Känns som om det är torsdag idag och inte onsdag.. 

Morot istället för välling, kanin istället för bäbis. <3

Kategori: Kawaii

Som en bäbis som dricker välling, fast kanin som äter morot. <3

 

Brrrrr~ Varför är det sååå kallt??

Kategori: Mitt liv. O.o

Fryser som bara den just nu. Kan det inte bli sommar snart??! Jag vill ha värmeee~ Inte kyla.
Men nu ska jag snart stänga av datan och sova. Kom hen från ku för ca 45min sen och jar suttit vid datan sen dess. Är snart klar med en manga jag håller på att läsa. Sista kapitlet nu. Sen ska jag börja på nån annan. :)

ByeBye~ Sov så sött alla söta läsare. <3

Kawaii up my phone.

Kategori: Mitt liv. O.o

Igår höll jag på med att sätta på lite olika diamanter och så på min mobil. Limet är inte så jätte bra men det får duga tills vidare. Kommer inte att bli så jätte mycket på den för alla dekorationer är jätte små. (Här igentligen till naglar.)

Men nuuuu ska jag läsa manga~

ByeBye~

Bild kommer senare när den är klar.

Happy B-day cutie.

Kategori: Skola

Ville bara säga att min kompis Nadja fyller år idag. <3 Hon går fordons och går i... 3:an?? Vet inte riktigt. Känner så många som går i gymnasiet så vet inte vilket år dom går. Hehe.
Men Nadja är en super söt och shysst tjej som jag verkligen gillar. Tror hon var en av dom första jag lärde känna på ssu.


Hon ser inte ut så här nu. Hon har svart långt hår och har glasögon. Kawaii. <3

du kommer alltid att vara nån jag ser upp till. ^^
Hoppas att du får en bra dag.

U are not four, I'm four!!

Kategori: Kawaii

Bråk eller konservation eller vad man nu ska säga mellan 2 st 4-åringar. Såå söööt~

 



Det verkar som om inte bara vuxna bråkar. Även små barn kan ha sina relationesbråk. <3

Aldrig mer deras handkräm.

Kategori: "Mode och smink"

Idag på väg till skolan så skjutsade pappa mig. När vi nästan var framme vid skolan sa han att jag luktade öl. Det var ju inte världens trevligaste doft att lukta.
Den doften kom från min hand kräm som jag köpte på the body shop. Så, ett tips till er som ska handla hand kräm på the body shop. Köp INTE deras "Cranberry joy" hand kräm.

Revenge.

Kategori: Mitt liv. O.o

Sitter nu och ser Revenge. Eller inte just nu. Nu är det reklam. Revenge är en serie som jag faktiskt inte vet vad den handlar om. Missade dom första 10minuterna.
Är sugen på nått sött just nu. Typ tårta.. eller kaka... Fuuuu, svårt när man inte får äta det. :(
Imorgon är det fredag och sen är det HELG!!! Sååå skööönt. Vet att det bara har varit 3 dagar nu sen skolan började igen. Men det är fullt upp med att typ tänka på gymnasie, nationella prov och sen en massa läxa, kompisar, och annat utanför skolan som tex. ssu som jag är medlem i. Missade mötet igår för jag fick sms:et krongh 16-17 tiden. Mobilen var på ljudlöst. Jag skulle ha hunnit dit men orkade inte för får bara vara dör till 21.00.
Men nu ska jag fortsätta se Revenge och sen ska jag göra mig klar för att sova. Kanske spelar ds för kommer säkert inte kunna somna på en gång.

Imorgon ska jag dusha på morgonen. :D Det är sååå skönt att dusha innan skolan börjar. Men känner sig extra fräsh.

ByeBye~

Gymnasium. ^^

Kategori: Jag :)

Har inte sökt in till gymnasium än. Vet inte riktigt hur man ska göra på sidan. Vill inte göra nått fel för det sparas. Så kommer imorgon boka tid med SYV och sen får hon hjälpa mig med att söka in.

...Okej... Bilden vart lite större än vad jag hade tänkt mig. Men orkar inte ändra den. (jäkla bananfluga är vid ansiktet på mig hela tiden)
Men det där är min nya hårfärg. Ursäkta mitt dåliga kvallan men pappas kamera suger.

Sometimes life is hard!

Kategori: Mitt liv. O.o

Ursäkta för min dåliga rubrik, kom inte på nån annan. Men den är sann. Ibland kan livet vara tufft.

Kom just på att man kanske ska säga vilken hårfärg man har. Jag har färgat håret rosa neej, svart. ^^ Men det är mer mörkt mörkt brunt. Typ svartbrunt eller vad man ska säga. Ibland ser det brunt ut men det är svart... Bild kommer imorgon för jag har äckligt hår just nu och ska dusha imorgon på morgonen föreftersom jag har sovmorgon. :)

Jag kommer inte att blogga så mycket på ett tag. Ibland kan det bli enormt mycket på en dag, ibland kan det bli 1 eller 2 inlägg. Och ibland inga. Det är ju snart nationellaprov i Svenska, Engelska, No och Matte. Måste plugga mer också för det är sommarbetygen som gäller inför gymnasiet. Måste också komma på lite fler gymnasium jag kan tänka mig att gå. Har änså länge bara 2 val. Första valet är Konditori och Bagare i Luleå. Andra valet är Resturang och Livsmedel på Strömbacka.

men nu ska man snart sova så man orkar upp imorgon.

Bonne nuit. <3

Skola!

Kategori: Mitt liv. O.o

Imorgon är det skola igen. :/ Det var ju så skönt med lov.
Men nu blir det att plugga gärnet till proven.

Såg att jag hade fått en gästbloggare. Och det är inte sant att mitt hår är blont. Det är.........

Ojoj, nu måste jag stänga av. Ska sova nu.

Bonne nuit.

Shopping.

Kategori: "Mode och smink"

Idag gick jag och Emelie till stan. jag hade ett presentkort på The Body Shop och så var det rea så jag passade på att köpa lite saker.

Från vänster: Jordgubbs tvål, jordgubbs body butter, Lingon handkräm.    
Bakom: Lingon tvål.
Framför: Lingon läpp balsam.

Detta vart mitt inköp. Hade 400 spänn att handla för och har kvar 77kronor. ^^

Byebye

Gästbloggar

Kategori: Mitt liv. O.o

Hej Amandas läsare!
Emelie här!!!!

Jag har tagit över hennes data så jag kände för att blogga på hennes blogg lite... :D (shh! säg det inte till henne!)

Vi har varit ute och vandrat runt i våran stad och på stan och så så nu har hon köpt lite stuff på BodyShop (AWESOME AFFÄR ASSÅ!!!) Jag tror att hon lägger upp en bild på de sen.... ;)

Vad vi gör/ska göra... Hon är inte i samma rum som mig nu så jag bloggar och jag vet inte vad hon gör... Vi/ JAG lyssnar även på Lady GaGas skiva Fame Monster... Vi ska...? Kanske ska facerapa henne (skriver man verkligen det så där...?) facerape iaf... Vad mer? Jag kanske ska spela lite sims på hennes dator då... För hon har tvåan.. jag har bara ettan och det suger ibland xD

I alla fall så vet jag inte om hon vill att jag ska säga det eller inte men jag säger det ändå... Hon har ju färgat håret nu så att nästa gång ni träffar henne så är hon BLOND! (sorry bruden om du inte ville att nån skulle veta... jag= skvallerbytta BÄST!!!! )

Jaja... Kram och puss till alla eller nått sånt ;)


bara en gammal bild i hennes arkiv :)

Sorry.

Kategori: Jag :)

Jag vet att det var 2 dagar sen jag bloggade sist. Har inte hunnit. Igår satt jag aldrig vid datan och i förrgår orkade jag inte. Det vart sent vid datan.

Håller på att se Yatterman just nu, är snart klar och kanske ska läsa lite manga sen. I min förra blogg så skrev jag lite om den filmen. Kanske 3:dje gången man ser den. Hehe~ Men tycker att den är bra.

 

G'natt, kommer ju inte att sova men ska läsa, se på film och spela lite nu.<3

Frukt.

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai!
Sitter just nu och äter frukt. Har fått ett litet beroende av sura äpplen och mandariner. Snart ätit 4 mandariner idag.. Åt kanske 5igår plus typ 2 äpplen.. Vet inte varför men det vart så gott med det.

Men nu ska jag spela sims tror jag, kanske se på lite anime först,

 

ByeBye

Ny hårfärg.

Kategori: Jag :)

Nu har jag färgat håret              . Kommer inte att säga än vilken färg det blev. Ni får veta det senare. ;)

Lax med fetaost och grönsakspasta.

Kategori: Mat/ bakverk. <3

Gör ca 1h sen lagade jag mat. Det blev lax med fetaost, creme fraiche och peppar. Även pasta med zucini och morot. Det vart riktigt gott och är riktigt enkelt.

Så här gör man:
Sätt på ungnen på 225 grader.
Häll upp vatten i en kastrul och låt det börja koka.
Medans du väntar på att det ska börja koka så blandar du 50g fetaost med ½ dl creme fraiche och ½krm peppar. Mosa det tillsammans och sedan lägger du det på laxen. Laxen ska ligga i en ungssäker from eller vad det nu heter.
Vänta tills ungnen piper och lägg in laxen. Låt den vara där i ca 10 min. Den ska få en fin färg. Det är inte säkert att den blir brun, (min blev inte det så).
När vattnet har börjat koka lägg då i pastan.
Skala och riv 1 morot och en liten bit Zukini. Riv sen med hjälp av en osthyvel.
När pastan nästan är klar lägg då i zukinin och moroten.
Efter att pastan är klar ta bort vattnet och hacka 1 msk persilja eller basilika.
Strö över det på pastan. Riv gärna lite parmesanost och strö över det på pastan.
Blanda och servera. ^^
Enjoy

Imorgon blir det klippning och färgning och sushi kanske..

Kategori: Crazii stuff.

Hejj!!
Imorgon ska jag klippa och färga håret. Vet inte vilken färg det kommer att bli. Ska höra vad frisören tycker jag skulle passa i för färg.

Efter det så kommer kanske jag och pappa fara och äta sushi på sushi bar, eller vad den heter. Det är bara vi 2 som ville äta sushi. Syrran ville tydligen inte och mamma lär knappast gilla det. Och så jobbar hon.

 

Har haft en mardröm om zombies. Vi var typ hemma men ändå i Stockholm på nån bio liknande salong. Sen blev en massa folk zombies av att zombies tog på dom eller så kastade dom snöbollar så att dom blev zombies... Jag blev ingen men alla andra blev.. Sen vaknade jag.... Aldrig mer så ska jag se på skräckfilmer med Zombies. Kanske inte ska se skräckfilmer alls. Jag påverkas väldigt mycket av dom. Som tex. It och Bloody Mary. Jag kan helt plötsligt få dom i huvudet och det känns som om dom kommer att komma. Usch, det är jätte irriterande.

Men nu ska jag ... jag vet inte vad jag ska göra.. blir nog att se på anime och läsa manga .. igen... ByeBye

Närcon. <3

Kategori: Kawaii

26-29 juli är det Närcon i Linköping.
det kostar 250kr (varav 50 kr är medlemsavgift)
100 kronor för sovsal.

Vill verkligen fara. Har aldrig varit på ett Convent.

Där kommer det vara en modevisning, josbar, cosplay/crosplay, TV-spel, filmvisning, AMV- tävlingar och en massa annat. Det kommer även att finnas en pool, Artist Alley, Activity, E-sport, föreläsningar, Externa arrangemang och deras arrangemang.

Ska bara fara om Amanda Berg far. Känner som bara 1 men inte så mycket. Har träffat henne 1 gång i Göteborg. Men har inte pratat nå med henne. Det är Amanda's kompis Mimi. Amanda känner en massa andra personer där. Hon chattar med väldigt många anime/manga fixerde. ^^

Men nu ska jag se på anime~ Har redan sett denna anime för ett litet tag sen men ville se den igen. Animen är "Yumeiro Patissiere" Finns även "Yumeiro Patissiere Professional" som är sesong 2. 

ByeBye~~ 

Vila i frid Ella Engström.

Kategori: Mitt liv. O.o

Igår dog Ella Engström i en skoterolycka. Nu vet jag inte vem hon är men var bara 1 år äldre än mig. Några som jag känner kände henne. Hon fördes till Sunderbyn sjukhus efter krashen. Det var vid Pitholm som hon och nån kille körde. Han klarade sig utan alvariga skador hon Ella som satt fram och styrde klarade sig inte.

Detta är en bra anledning att inte köra snöskoter. I min klass är det ett par killar som kör snöskoter även fast dom är för unga. Men det skiter dom i. Dom skiter tydligen i att dom kan dö. Själv har jag bara åkt snöskoter, men aldrig kört en. Har varit nära att skada mig på ganska vassa stenar en gång när jag tolkade. Vi åkte på en bro som inte var helt snötäckt och bobben (?) välte omkull. Som tur så landade jag på bron och inte på stenarna.
Såg att det fanns dom som skrev dumma kommentarer på denna video. Asså, hon är en männsika och dom visar inte respekt. Dom sket i att hon dig. Fattar inte att det finns människor med så litet hjärta att det inte ryms medkänsla.

Vila i frid Ella. Du kommer alltid att ha människor som bryr sig om dig även fast du är så långt borta.

Bakelser som man nog vill smaka. ^^

Kategori: Mat/ bakverk. <3

När jag läste Fokis blogg nyss så hade hon lite bilder av bakelser som hon har köpt till nyårsfirandet. Don såg jätte goda ut och kollar nu in lite bakelser från Japan, Thailand, och lite andra ställen. Man kanske hottar nån som man vill prova göra. ^^ Men får ju inte äta bakelser förutom om jag blir bjuden och då får jag bara ta 1 enligt kontraktet jag har skrivit på..
Men, men. Det räcker ju bara i 6månader så sen får man äta. ^^ hihi.

Lite gobitar från Thailand, Japan och Sverige. ^^


Den sista bilden är från Fokis blogg. ^^ Att allt ser gott ut. Ska fara till Thailand och Japan nån gång i mitt liv. Men just nu är jag bara 15 (16 om 21 dagar ^^) så jag kommer nog att hinna fara till båda ställerna.

ByeBye.

GOTT NYTT ÅR ALLA!!!

Kategori: Mitt liv. O.o

Nu är det ett nytt år. 2012. Tänka sig vad tiden går fort..
Firade med mina kusiner och min farmor och farfar.
Vilken början av det nya året man fick. Vid 12 slaget blev jag iknuffad i snön av min kusin Melvin. Sen knuffade jag i honom som hämnd. Sen hämndes han och Måns genom att knuffa i mig IGEN!! Så mina skor var blöta och kunde inte ha på mig dom..

Men nu ska man snart "sova".
Kommer troligen att sitta vid datan och göra nått... Kanske läsa manga eller se på anime eller nått annat.


ByeBye, hoppas att ni får en bra start på det nya året. (Och inte som jag XD )