Wonderland Madness

Blogg om mitt liv och mina intressen.

Feel the pain? Well, I do and I like it.

Kategori: Jag :)

Sometimes I wish I was like other girls. Girls who cares about what they wear and how theirs hair looks. But sometimes it feels good to wear what I like to wear. Well, its most black clothes that I wear. I like to have different hair styles. It feels more like me. I love to have crazy hair styles and cute dark clothes. Aint so much for colourful clothes. Sometimes it feels good to have pink, blue, green, purple and more differnets colours. But now I am more for dark clothes.
What kind of clothes do you like to wear? Black? Pink? Orange? Green?
Do you like skirts? Jeans? T-shirts?
It would be really intresting to know what kind of clothes you like the most. I like skirts, jeans and t-shirts. And I really hate shorts (If I wear shorts I wanna have leggins or somsomething under them.)

Please answer. ^-^

Nu har jag alla. <3 Visst är dom söta?! Ska leta fler söta saker. <33

 

Svar till kommentar.

Kategori: Crazii stuff.

Ahaa. Det visste jag inte men jag är inte så intresserad i kungafamiljen och var skittrött igår så tänkte inte på sånt. Var även lite förbannad igår pga. en sak som jag gärna inte vill nämna.

Strax bär det av mot stan.

Kategori: Jag :)

Nu kommer snart farmor och hämtar mig. Vi har anmält oss till en tävling som man kn vinna 15.000 kr till resa. Man måste vara där när vinnaren dras annars så kan man inte vinna.

Måste gå nu, hon är alldeles strax här.

ByeBye

oj..

Kategori: Jag :)

Oj, märkte nu att det var 3 dagar sen jag bloggade sist. hade för mig att jag bloggade igår men kanske inte gjode det. O.o

 

Hehe. ^^ Som ni ser så har jag inte 4 och 6. Ska försöka få tag i dom men hittar inte dom. :/ Men  tycker att dom är extremt söta. <3 Jag må ha en mörk stil men jag älskar färgglada saker. Kanske inte att ha på mig så mycket. Men jag trivs i svarta kläder och tycker att det passar mitt humör. Är ju inte precis super glad på skolan och då tycker jag inte att så jätte färgglada kläder matchar.

Men nu ska jag faktiskt försöka blogga minst 1 gång varje dag. 2 om det funkar. Ska såklart försöka blogga mer än bara det varje dag men börjar smått. Hinner ju inte precis sitta vid datan varje morgon före skolan. Ska ju sommarjobba i sommar för att spara ihop pengar till en Iphone 4. Och då kommer jag såklart blogga oftare och så kommer det fler bilder. Min kamera är ju fortfarande borta. Så troligen så har nån snott den. Men det konstiga är att när jag hade den på skolan så var den alltid i min väska som var inlåst i mitt skåp. Jag lyssnar ju mycket på musik men inte lika mycket då så jag skulle ha hört om den skulle ha ramlat ur väskan. Och jag skulle ha känt ifall nån rotade i min väska.. Börjar bli GALEN!! vill ha tillbaka den. Så ifall ni har sett en röd liten kamera vid Piteå området så säg gärna till. Saknar den enormt mycket. Tack i förhand. Jo just det. Tror inte att det var några bilder i den. Men vet inte det var ett bra tag sen den försvann.

PewDiePie. Varning!!

Kategori: Crazii stuff.

PewDiePie är en kille som spelar typ skräck spel. Man får se en liten webkamera bild med honom. Han skriker ganska mycket och pratar hela tiden. Tänkte visa ett klipp med honom. Varning. Om ni inte vill få mardrömmar eller blir lätt rädd så är detta inget för er. Själv så skrattade jag en massa när jag såg en video med Amanda. Och hon bara skrek och grät typ...

Enjoy~

 

Tjej med stort behov just nu.

Kategori: Jag :)

Är ett enormt stort behov av underkläder just nu. :/ Har ju pr dag imorgon. Kanske kan få med mig typ Sofi till stan. Eller Amanda om hon kommer till skolan imorgon.

Träffade Linn idag. Har inte sett henne sen nån gång under förra året. Vi pratade rätt så mycket om skolan och killar. :)

Haha, sitter just nu och äter fil och flingor. Vart så hungrig och åt bara 1 biff och 1 potatis till middag.
Men nu ska datan snart av och jag ska kanske rita eller skriva lite. ...Glömde ju papprerna med bok texten som jag skriver. FUUUU~

Jo för er som är födda -94 -95 -96 så kan ni börja söka sommarjobb nu. 47kr(?)/h. (tror det var det). Ska vara
6h/dag 19 dagar. Iallafall vad jag räknade ut.

Men nuuuuu ska jag soooooovaaaaa. Natti.

Be my friend. <3

Kategori: Japan.

Donno why I am writing in english. But I like to write in english... Often when I write a story its on english..

.... Donno whu I am lisening at winx club right now... Was a pretty big fan of it a couple of years ago. And I am pretty sure I would still be reading it if I just got the new magasines of it. You cant buy it anylonger in Sweden. Most of all teenager was more for W.I.T.C.H. Never liked it. Donno why but it was is kinda boring. One girl in my class is still reading it. And she is one year older then me.. Will she is kind childish of her. Well, everyone have something they ant let go from were they were childern. I thinks mine is kid show. Well, not all of them but some I still like and watch. And I know pretty many of my friends are watching My little Ponny. They loves the new verision. I still like the old more. Most becouse its the original. Often the new can be better but mostly the old is the best, its that you have lived with since you were a kid. Like Pokemon. The old rocks and the new sucks. And with Kalle and the Chocolate fabrik (donno what its name in english is), the new it better than the old. Have watched both of'em and the old sucks. Well... Ah, thats right. Srry for not having the nail video. Dont know how to put it in my blog. And I cant upload it at youtube. Donno why.

 

well, well. g2g soon. have a test tomorrow and donno if I have the book at home or at school. Lucky that I am gonna be at school early and that the test should be pretty easy. Well, thats what my techer said. Nighty~

R.I.P. - Whitney Houston.

Kategori: Jag :)

Ja, jag vet att det var ett par dagar sen hon dog men fick reda på idag vem hon är. Jag håller inte koll på vad aritsterna heter till låtarna jag lyssnar på. Bara dom som jag gillar allra bäst. Idag var hennes begravning (på tv) och nu visas en film med henne på 3:an.

Ska snart lägga mig i min förhoppningsvis varma säng med datan och kanske se nån film eller anime.

Natti~ alla små söta läsare. c:

._.'

Kategori: Jag :)

Ska tydligen städa hela huset idag för farmor och farfar ska äta här. Roligt att man fick reda på det idag strax efter att jag hade ätit frukost som var för typ 1h sen.
Kommer att gå segt att städa, men jaja,
Jo btw, "boken" som jag håller på att skriva kommer inte att vara i bloggen, utan på min bdb/dayviews ist.
Säger till när första inlägget om det kommer. Min användare heter Cherryblomm ^^


Glöm inte att söka sommarjobb ni som är 16-24 år. www.pitea.se/ferie kan ni söka. Men det öppnar inte ens för ens måndag.

byebye

Natti eller?

Kategori: Jag :)

Ingen skola imorgon så sitter och ser Twilight med Sofi på datan. ^^
Men nu ska vi fortsätta se innan hon blir sur. ;P
Fast, hon kan underhålla sig med att sms:a pojkvännen.

Onsdag. ;)

Kategori: Skola

Sitter nu i datasalen helt själv. :/ Är på läxläsningen och ska nu börja fortsätta med mo arbetet. Sen ska jag skriva klart svenskan om jag nu hinner. Har bara 40min kvar så måste seriöst börja nu. Tänkte bara göra ett litet snabbt miniinlägg. ^^

HejHej!

Kategori: Jag :)

Hejsan. Har nyss kommit hem från ssu mötet och ska nu äta lasagne. Tänkte bara göra ett litet snabbt inlägg.
Cupcakesen gick åt. ^^

Jo just det. Hoppas att ni har haft en trevlig alla <3 dag. Även ni som är singlar precis som jag.



ByeBye

Cupcakes~

Kategori: Mat/ bakverk. <3

Nu kommer äntligen ett par bilder på mina cupcakes. ^^




Enjoy those pictures~ ^.^

Snart klara mina söta cupcakes. <3

Kategori: Mat/ bakverk. <3

Nu är mina cupcakes i ungen och ska strax ut. Sen ska dom svalna medans jag dushar. Den ska dom dekoreras. <3 Bilder kommer senare. ^^

Men nu måste jag se till dom.

OYASUMI~

Kategori: Jag :)

Ska göra mig klar och sova strax. Känner mig inte preics trött men det är skola imorgon och tänkte läsa lite ur boken jag har lånat.
Så vi hörs väll imorgon. ^^

ByeBye

2 dagar kvar..

Kategori: Jag :)

Nu är det bara 2 dagar kvar tills alla <3 dag.
Jag ska ju bjuda några av mina vänner på cupcakes som jag ska göra imorgon. Hoppas att dom kommer att gilla dom. Bara en av dom har smakat mina cupcakes förut. Blir 3:dje gången jag gör det. ^^

Bilder ska komma såklart. Har ju glömt att ta bilder på som förra 2 gångerna. :/

Kalas snart.

Kategori: Jag :)

Ska snart på kalas. Mina kusiners mamma fyllde år fö nån dag sedan och vi ska fira henne idag. Jag ska tydligen göra en tårta som man kanske ska börja med snart.

Har städat rummet idag igen. Yttligare en påse fylld med saker som ska ner i en kartong och upp på vinden. :)

Meuw~

Kategori: Crazii stuff.

Nu under helgen så kommer jag att visa en nagelvideo som jag själv gjort. Kvallan på den suger men man ser ialla fall rätt så bra.

Sitter just nu och ritar, eller bloggar ju just nu men ni fattar. Lyssnar även på spotify och läser manga. Övar på att rita bättre. Ritade en bild på 2 killar som jag var nöjd med på skolan. Men tänker nog inte visa den här.. Men på bilddagboken så kommer jag att visa den. Den är lite akward bara så att ni vet. För er som vet vad Yaoi är kommer att fatta litegrann just nu kanske...
På bdb så heter jag Cherryblomm

Glömm inte att kolla in min fb sida. Sök bara på min blogg så ska ni hitta den. Uppdaterar inte så jätte ofta men ska försöka att göra det. Även att lägga ut lite mer bilder.
Ska även på bloggen försöka visa lite mer bilder på mig och så.
Har även tänkt att lägga upp sminkvideos och nagelvideos så det är bara att kommentera om det är nån speciel stil som ni vill se så ska jag se vad jag kan trolla fram. ^^


Min senaste ritade bild på datan. ^^ Ska försöka rita lite mer oftare så att ni kan få se. Hon ser väldigt deppig ut men har inte använt ritplatan så mycket än.

Asså var bara tvungen att visa denna reklam.

Kategori: Crazii stuff.

Haha, var bara tvungen. Har ju varit ett väldigt stort fan av Danny även E.M.D men inte längre. Nu lyssnar jag bara på dom ibland. Men denna reklam är bara för bra. <3<3

Helg~ <3

Kategori: Crazii stuff.

Fredags mys kanske? ;)

Härligt med att bara vara hemma just nu. Trött efter en stenhård gympalektion. Vi skulle springa fram och tillbaka så länge vi orkade. Alla hade väldigt svårt att andas efter det. :/

Funny japanese commercials.

Kategori: Japan.

Lite konstiga men roliga reklamer. ^^ Enjoy~


Okej, jag vet inte riktigt vad denna reklam vill säga... Det är om playstation 3 men ändå..


En.. spargris block grej... XD Söt men lite creepy.


Ni behöver bara se 30 sekunder av den. Sen är det samma dans igen. Och samma sång. ^^ Men den är bra. <3


Man kan undra lite vad dom vill med denna reklam..


Hope you enjoyed it. <3

Oj, haha.

Kategori: Crazii stuff.

Ojsan. Märkte just på min blogg header att det stod "A smile makes averyting better". men såklart så menade jag everyting.  Ledsen för det felet. :/

EXTREMT NERVÖS!

Kategori: Skola

Är riktigt nervös inför imorgon. Har nämnligen nationellaprov i svenska igen. Denna gång är det inte läsförståelse. Ångrar att jag inte skrev på alla frågor men hade svårt att konsentrera mig. Kunde knappt läsa vad det stod för jag var så trött. hade svårt att somna dagen innan.
Hihi den var såå söt. <3

Didnt feel so well..

Kategori: Jag :)

Mådde väldigt dåligt idag efter första lektionen. Hade hk så kan ha ätit nått olämpligt. Så efter mentorstiden så for jag hem. Måste ju krya på mig föreftersom det är nationella prov imorgon. :/ DAMNIT!! Kan ju ingenting. Vi har vikarie på svenskan, engelskan och svenska/engelska fördjupningen. Han är inte så värst bra. Knappt nån i klassen fattar nånting efter 2 lektioner men att ha suttit och lyssnat på texter.

Men nu ska jag se Kamichama Karin, och fixa lite fler naglar. Ledsen att det inte har kommit några bilder på dom än men jobbar på det.

Cries. ;'(

Kategori: Japan.

Iår blir det ingen meuwcon. Det fanns ingen lokal så det blev inställt. Och det som skulle bli mitt första convent.
Men som tur är så finns det inte bara mewcon. Det finns ju även Upcon, Näcon och säkert en massa mer. Vet att det finns en i Finland tror jag det var.



Blir att fara på Närcon eller Upcon med Amanda då. Beror på vad hon vill fara på.

Tired.

Kategori: Jag :)

S-so tired. Gonna sleep now. Bilder på mina naglar får komma senare idag. Orkar seriöst inte nu. Ändå så sov man i 11 timmar...

Osäker.

Kategori: Jag :)

Hej. Ledsen att jag inte bloggade nått igår. Hade inte internet och sov över hos en kompis.

Är lite osäker om en sak. Jag skriver 2 "böcker" och en av dom ska jag lägga ut på bloggen. Men vet inte vilken. Så jag skulle vilja ha er hjälp. Här kommer kortfattat om dom.

Forbidden love:

(This is a story about Crystal Smith. She is a 17 years old girl wheres life is pretty boring. But one day Reb Chamberlain starts in her class. He seems to be intrested in Crystal. But she doesnt know anythin about him. He's a mysterious 18 years old boy who always seems to be bored. He never smiles or anything. Suddendly Crystals life gets crazy.)

Hateful Love:

(Yuuki is a beautiful girl whos 16 years old. Even thought she is beautiful she doesnt have any friends. Everyone ignore her becouse she made them to that. She didnt like that everyone was after her all the time. She hates everyone. Particular the 3 idiots. Roy, Mark and Ricky. She have seen them hurt girls by one day dating them and the next day are thay with other girls. She doesnt know what to do when her ex-best friend see her drawings with 2 girls kissing.. Now she just wany to disappear.)

Skriv gärna i kommentarerna vilken ni tycker jag ska skriva i bloggen. Själv gillar jag den första men är fortfarande osäker.

Buu! // Emeliee

Kategori: Mitt liv. O.o


(jag käde på mig att någon inte hade bloggat idag)

Ny kategori!!

Kategori: Crazii stuff.

Har nu en ny kategori som heter "Hateful Love".
I den så kommer jag att lägga ut inlägg med en massa text. Inga bilder. Eller joo, kanske. Om jag lyckas rita en bild på dom som är med. Jag vet hur dom ska se ut men är inte så bra på att rita med min ritbräda än.

Kort sammanfattning av boken.
Yuuki är en 16 årig tjej som drömmer om att starta sitt eget litet konditori.
Hon är väldigt vacker men har inga vänner. Hon avskyr all uppmärksamhet hon får p.g.a. sin skönhet, så hon började vara kaxig mot alla som ens tittade på henne. Och sen är det dom där 3 idioterna. Ricky, Roy och Mike. Hon hatar dom mest av allt. För ett par år sen gick hon på samma skola som henne. (även nu.) Hon hade en vän som hon älskade. Joline. Dom var absoluta bästa vänner. Tills de 3 idioterna kom. Dom gjorde allt för att få allt förstört för Yuuki. Tills den dan dom gick för långt.

OBS! Denna kommer att stå på engelska. Kommer kanske att göra på svenska nån gång.

Typ sjuk.

Kategori: Skola

HejHej. For hem tidigare från skolan idag. Kom just på nu att jag aldrig sa det till mig mentor. Mådde så illa så att jag glömde det tydligen. Men har vrål ont i magen.


btw. tis. + tors. Svenska nationellaprov. :/ Nervös som F*n

Ummm.... eto..

Kategori: Crazii stuff.

Vet att jag borde sova nu men kan inte och så har jag fastnat i fanfics..
Btw. var med Amanda efter skolan. Hon ritade denna bild på min data. det är från homestuck. Killen heter Eridan. Och han är vattumannen. Tjejen är jag osäker på vad hon heter och vilket stjärntecken hon är. Men om ni ser på tröjan så är der ett märke. )-(  typ den. vet inte vad den heter. Är för trött för att tänka.

natti~~