Wonderland Madness

Blogg om mitt liv och mina intressen.

Make me belive that you really love me!

Kategori: Mitt liv. O.o

All I want for Christmas is my best friend. <3
Men det är ju inte allt ;)
Iår är inte min önskeliste så värst lång. Kanske 9 punkter. Men då ä det ca 3-4 olika saker men inom samma grupp eller vad man nu ska säga. Typ på skivor, böcker och presentkort.

Nä det gäller att köpa julklappar till andra så är jag nästan klar med vad jag ska ge dom. Jag vet ju till 8 st från släkten sen till 2 kompisar. Men sen är det typ 2 kompisar kvar som jag inte har nån aning om vad jag ska ge dom. Jag får se vad som blir över av pengarna när jag har köpt till dom andra. men till 4 av dom så kommer det inte att kosta nått.
Så nu får jag använda min fantasi och komma på nått till dom andra. Halva mammas julklapp kostar men inte andra halvan.

Jaja, nu ska jag chatta lite och se på videos innan jag ska sova. :)

BaiBai och ursäkta för dom tröga inläggen.

I love ..... .....!! ;)

Kategori: Mitt liv. O.o

Haha. Idag på skolan så hade jag som vanligt möte på morgonen. Vi tittade på bilderna från halloween. dom vart riktigt roliga.

Efter att jag hade slutat så var jag tvungen att göra ett prov på läxläsningen och blev kvar på skolan till 17.05. Missade bussen som gick 16.35 och nästa gick 17.15 HALLÅ!!! Bättre busstider tack!
Satt ocj läst Little Darlings som handlar om Sunset som är dotter till en rockstjärnan Danny Kilman, och Destany som är Dannys dotter också men ingen av dom vet om det. Sunset och Destany träffas och blir genst goda vänner. Dom är lika och är halvsyskon. Destany och hennes mamma bor fattigt och hon har inga syskon. Utom sina halvsyskon. Sunset bor rikt men har inga vänner, och har en lillasyster (Sweetie) och en lillebror (Ace). Genom boken så får man läsa om hur Destany och Sunset blir vänner och hur Destany äntligen får träffa hennes pappa! Jag tycker att boken är riktigt bra och skulle nog rekommendera den för alla åldrar.
Prova läs den ;)

Men nu ska jag se på youtube lite ;)

Moves like jagger

Kategori: Mitt liv. O.o

Idag är det då allt kallt ute. :/ Man känner att vintern är på väg men man ser knappt det här i Piteå.

Idag på hk:n så håll vi på att förbereda för julbordet som vi ska ha nästa måndag. vi gjorde köttbullar, bröd och pepparkaksglass. Vi är 7 i gruppen och jag jobbar själv. :) Det är faktiskt rolige, man får mer att göra och så. Man behöver inte bråka om vad som ska va i maten och så.

Jag måste nog ta och julhandla lite snart. Men får inte pengar förens 20 December. Har redan gjort av med månandens pengar och det var inte bra. Men jag vet iallafall vad jag ska köpa/göra till nästan alla. Jag vet till mmma, farmor, farfar, mina 3 kusiner, syrran, faster. Men sen är det pappa, farbror och hans fru som är kvar.. Till min farbror och hans fru så kommer det att vara 1 sak till dom båda. Kusinernas julklappar kommer inte att kosta nått. Mamma och farmor ska få samma sak och dom är inte så dyra. Min faster och syrrans kommer att kosta 100 kr var och farfars vet jag inte riktigt. Kanske så gör jag det själv eller köper klara.. Men nuuuuuu vet jag inte vad jag ska göraaaaa.... hahaaahhhaa Lyssnar på fest hos mange men dom är inte precis jätte bra men dom är ganska roligt. :)

Skyltsöndag :)

Kategori: Mitt liv. O.o

Har helt och hållet glömt bort att blogga idag O.o
Men jag stod i 2h idag ute i kylan.
Vi inom kyrkans unga sålde julgodis och fika.
Vi sålde lussekatter, knäck, ischoklad, julskumkola, glögg och en massa annat gott =)
Snart ska jag göra mig klar och läsa en bok. Vet inte om jag ska läsa A house of night eller Silence. Svårt val. Men troligen den första boken. :)

ByaBya! hahah XD

Händelserik natt på skolan!

Kategori: Mitt liv. O.o

God morgon!
Det har varit en händelserik natt på skolan.
Först så kom polisen och undrade vad vi gjorde på skolan. Dom hade kört förbi och såg att det var tänt inne på skolan. Jag var jätte rädd faktiskt.

Sen så började brandlarmet eller tjuvlarmet att ringa. Vi visste inte vad det var för larm. Alla stod vid stora glasentren och väntade på att brandbilen skulle komma. Men istället så kom nån snubbe och stängde av larmet. Det konstiga var att vi såg rök men vi hade inga ljus eller nått annat där.

Sandra hade sett nått vitt vid dörren till lilla musiksalen på gamla delen av skolan. Sen föesvann det nästan på direkten. Jag tror att ingen vågade gå själv sen. Det var typ jätte läskigt att vara på skolan under natten.

 

Vi lekte sanning eller konsekvens och när jag tog konka så hade dom svårt att bestämma vad jag skulle göra. Det vart att jag skulle ha ögon bindel på mig och sen ta på alla killars röv och gissa vem det var... Det var jätte random för mig att göra. Men killarna började prata så att jag hörde vem det var. Första hann jag inte gissa på men sen kunde jag alla andra 3. Och nej, om ni undrar om jag har tagit dem på röven nån gång förut. Det var första gången jag tog en kille på röven.. hahahhh...

Men nu ska jag städa mitt rum och om ca 1h ska jag göra lussekatter till imorgon. Vi i kyrkans unga ska sälja julgodis och fika på skyltsöndag. Så kom till Piteå imorgon. Det börjar 12 och slutar 4. Vi kommer att stå vid Cubus. Jag ska stå där från 12-14. :)

På skolan nu. O.o

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai!
Sitter just nu på skolan och webcam chattar med ella <3
Ska sova över på skolan och har nyligen kommit tillbaka från Viking.
Vi tjejer åt middag där tsm. :) Det var riktigt trevligt.
Men nu ska jag ..... Haha jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske hämta en klubba :) och chatta mer med Ella. och kanske med Amanda... :D

BaiBai! Kanske skriver ett inlägg till lite senare.

Pluggar för fullt.

Kategori: Mitt liv. O.o

Godmorgon!
Sitter just nu och skriver lite om engelskan som jag ska redovisa första timmen idag. Hoppas att det inte blir jag som måste börja. Vill helst vara sist så att jag hinner skriva lite mer. Men nu måste jag verkligen skriva mer. Jag ska skriva om hotell, och sevärdigheter. Kolla lite inom skolan och lite andra städer. Sen vart Barbados ligger. :/ Så...

BaiBai! Ha det ba :)

Plugga, plugga och mer plugg. :/

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai! Ledsen att jag inte har bloggat nå på sistone. Jag har inte suttit vid datan och nu sitter jag och gör läxa. Så måste fortsätta nu. Jag har det till imorgon sen ska jag läsa klart en bok och börja på en annan som jag ska skriva i en loggbok om, igen. Men nu ör det på engleska. Boken ska vara inne nästa vecka och jag har inte ens börjat med den. Men jag har redan läst den en gång nyligen så jag minns lite av den. Men nu måste jag seriöst fortsätta.

BaiBai! Ska försöka blogga lite imorgon innan jag ska äta med tjejerna i klassen på viking. Vi ska sen sova över på skolan. Vi dumpar typ killarna och har lite tjejsnack typ... hahah..

Baka baka liten kaka... Eller många kakor :D

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai! Idag är det iskallt ute typ. Ska snart sticka iväg till KU och baka inför skylt söndag. Vi får se om min cykel brakar ihop eller om den håller. Idag när jag cyklade hem från skolan så gick båda mina handbromsar sönder. Otur.

Och sen vill jag bara säga en sak till en kompis om hon fortfarande läser min blogg.
Du lovade att inte berätta för nån. Jag vet att det var du som skickade "frågan" tror inte att jag kan lite på dig. Det är väldigt oshysst av dig att skriva det när du lovade mig att aldrig berätta det för någon. Jag tror att den kompisen vet att det är den. Jag är väldigt besviken på dig!

JSUWGHIWD

Kategori: Mitt liv. O.o

Har inte haft så stor lust att blogga så mycket just nu. Har ingenting att skriva om och så. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Idag och igår var jag på stan. Köpte en ring med vingar som sticker ut, 3 st stora hårband eller vad det är. ....Så...... Jag tror att jag ska sitta en stund till vid datan och sen läsa 4:de delan av A house of Night serien. Har inte läst den så mycket än. Igå var jag uppe till 6 på morgonen och satt vid datan.... Sitter lite väl mycket men jag fastnade vid en serie...

Jaja, BaiBai!

Trött.

Kategori: Mitt liv. O.o

God morgon!
Iförr går sov jag kanppt 2h och det var skola dan efter. Kunde inte sova så jag somna ganska snabbt igår. Vaknade 5 och såg att datan och lamporna var på. ;)

Snart ska jag hoppa in i dushen och sen äta frukost. Kanske ritar lite sendan. :) eller leker med Dixie. Dixie är igentligen farmor och farfars hund, men farmor är i Stockholm och farfar i Kobdalis just nu så vi tar handom henne under helgen.

Igår hade jag och Emelie jätte roligt. Vi sjöng singstar. Jag kan inte precis säga att vi var duktiga.. Hehe, jag sjöng mest oseriöst. Vi kanske gör om det idag :D När vi sjöng Barbie girl så var det jätte oligt. Vi var så dåliga att det inte kunde vara sant. Men Emelie va bättre än jag hela tiden.... haha.

 

Men nu ska jag se på youtube klipps. ;D BaiBai!

Awesome!

Kategori: Mitt liv. O.o

Hmmmm.... Vet inte riktigt vad som är awesome, kom inte på nån rubrik... Har inte heller nånting att skriva om.. hehe..... Men kanske skriver nått bättre imorrn. Nu ska jag fortsätta se på Zoey 101 på youtube. Jag vet lite barnsligt, men jag såg på det mycket förut och det var ett bra tag sen så jag ser om alla nu :)

Breaking Dawn. <3

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai!
Kom hem för ca 2h sen kanske. Filmen var så grymt bra. Men det är en film som jag inte rekommenderar för 11 åringar. Kan inte fatta att dom tog bort 15-års gränsen. Men jaja, det är inget jag kan göra åt. :/
Ett tips till er som ska se den på bio. Vänta efter att det har kommit text i "slutet" det kommer ca 2min till av filmen. Så vänta tills eftertexterna kommer. Asså när det rullar upp text så är den slut.
Det var ganska roligt, men än hälften av dom som såg filmen hann fösvinna innan filmen faktiskt var slut. XD

Men nu ska jag läsa 3:dje delen av A house of night.

Nighty Nighty. <3

Bio om nån timme :D

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai! Hade bara en lekiton idag. Så jag började 11.10 som jag gör varje onsadg och slutade 12.10. Sen åt jag lunch på skolan med Emelie. Sen cyklade vi hem tillsammans. Ca. kvart i 6 så ska vi ta oss till stan och hämta biljetterna.

Men nu ska jag läsa klart A house of Night. För er som gillar vampyrer så rekommenderar jag den serien för er. Men om ni är känsliga så är det intgen bra bok för er.

BaiBai!

Happy gurl~

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai!
Ledsen att jag inte bloggade igår. Vet inte riktigt varför! ;P

Men snart ska jag till SSU och vi ska fortsätta måla. :)
Jag ör typ JÄTTE uppspelt just nu!! :D :D :D
Min kompis ringde och frågade om jag ville följa på bio imorrn.
Ni kan ju inte gissa vilken film vi ska se ;P

Såklart är det Breaking Dawn del 1!!!
Bara hon får tag i ett par platser nu... Trodde att det skulle vara slutsålt på en gång typ. Eller finns det inte så många twilight älskare här i Piteå???

BaiBai!! Ska göra mig i ordning nu :D

Fuuu~ Så trött, men vill inte sova.

Kategori: Mitt liv. O.o

Mmmm, är ganska trött just nu men vill inte sova. Om en timme ska datan av och då ska jag läsa A house of Night.. Eller ska man kanske göra det nu? Eller så kan jag ju fortsätta rita lite.. Njaee. Tror att jag ser på tv en stund.
:)

Då hörs vi väll imorrn?!
BaiBai! Och God natt!!

Middag snart klar. :) Eller?

Kategori: Mitt liv. O.o

Håller just nu på med att förbereda middagen. Eller mest syrran men jag gör iallafall lite. Jag fick ju inte vara med och bestämma vad vi skulle äta och jag ville göra en tårta och inte citronpaj. Men nu blev det paj :(

Här kommer bild från internationella kurshelg med SSU norrbotten i Framnäs folkhögskola.

Nu är inte alla med för jag hade inte bilder på alla, så ni får nöja er med dom här :)
Det är Adrian, Johan , Isabell, Nepo, Jocke, Oscar, Nadja och en av dom minns jag inte vad han heter ;/'

BaiBai!!!!! <3

Farsdag!

Kategori: Mitt liv. O.o

Ni har väl inte glömt att det är farsdag idag?!
Om 30min så ska vi till morfar och vi middags tid så kommer farmor och farfar som ska äta hos oss.
Det är jag och syrran som ska göra maten oc vi skulle bestämma tsm. Men jag har knappt nån anning om vad vi ska äta för jag var inte med och bestämmde.

Men jaja det få väl duga med typ fransk soppa, potatis och kött, citronkaka eller nått sånt vart det..

Man nu måste jag göra mig klar.
BaiBai!

PS: Vår katt har hittat ett nytt favoställe. Uppe på min dörr. XD

You are the Angel, I'm the Devil. Touch me and I will send you to Heaven.

Kategori: Mitt liv. O.o

Njee, det gör jag ju inte. ;P

Kanske tar ett tag innan jag lägger ut bilderna. Vill typ rita ganska många först och lägga ut dom jag är mest nöjd med.



BaiBai eller ska man säga godnatt? ;P

Ritar nu också. :D

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai!
Sitter och ritar nu också. Nu ska jag rita super Mario och sen kanske Luigi eller Peach.
Hann rita 4 bilder igår. Det blev Ciel Phantomhive, Sailor moon, Lady Elizabeth och Mew.
Men nu ska jag fortsätta. Lite bilder kommer troligen senare idag. <3

BaiBai!"!!!

Ritar. :3

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai! Sitter just nu och ritar av från google.
Lite bilder kommer upp kanske imorgon om jag inte hinner idag, :D
Dom kanske inte blir världens finaste men man kanske kan se vilka det är. :)

Idag har inte så mycket hänt. Men ddet var ganska roligt under engelska lektionen.
Kring 11.09 så satt alla i klassen spänt och väntade att klockan skulle bli 11.11.11. För ni vet väll att det är
11/11 -11 och klockan 11.11.11 så kanckade alla 2,3,10 eller 11 gånger i bodet och sen önsakde sig nått.
Jg gjorde också det men innan det bleb 11.11.11 så klippte jag ut lite bilder. Jag var kanske den ända som inte brydde sig enormt mycket. T.o.m läraren gjorde det. XD

Men nu vill jag rita lite mer.

BaiBai! <3

HaiHai! Skola snart.

Kategori: Mitt liv. O.o

 HaiHai.
Snart ska jag till skolan. Känner att jag inte rikigt orkar duscha idag, så det blir att sätta upp håret i en crazy frisyar. :D

Men nu ska jag sminka mig och fixa håret sen sticker jag till skolan :D

BaiBai!! Ska försöka komma ihåg att göra ett inlägg när jag kommer hem.

Snabbt bloginlägg innan jag lägger mig.

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai!
Ledsen att jag inte har bloggat nått idag men glömde bort. :/
Så nu blir det ett litet snabbt. :)
Idag på skolan så satt jag med några av tjejerna i klassen under lunchen. :D
Jag sitter inte så ofta med nån. Antagligen är det själv, med Amanda eller Emelie.
Men det var roligt. Försöker ju få lite bättre kontakt med dom i klassen innan jag går ut 9:an.

Håller på att se Grease men hann inte se klart den så jag fortsätter imorrn.
Men nu måste jag logga.
Ska försöka göra ett litet inlägg imorgon innan jag far till skolan.


BaiBai!!!

uhhhh prov. O.O'

Kategori: Mitt liv. O.o

Hade so prov idag. Har lätta häftet så det var inet så svårt- Blev klar på typ 10-15min. Det var 4 sidor smockfulla med frågor. Hade tyvär bara pluggat på andra världskriget. Men kunde några frångor på mellan krigstiderna. Då är det bara att göra lite muntligt nån gång. Tror att det skulle bli på måndag.

Då har man varit för sista gången hos skolkuratorn. :/ Det är faktiskt roligt att vara där. Men det har börjat gå bättre för mig att ta kontakt med andra i klassen. Men om det nu blir så att jag verkligen bhöver prata med henne så är det bara att boka in en tid. :)

Fuuuuuuuuuuuu~ Kom just på nu att jag glömde gå till SYV och fråga henne om hur många betyg man skulle h för att komma in på resturang och livsmedel linjen. Vill bli bagare eller konditor. Kanske inte mega skillnad men jag har svårt att välja. ;P

BaiBai nu blir det att sitta nån timme mer vid datan och sen läsa boken som måste vara inne innan veckans slut. :)

SSU

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai!
Har nyligen kommit hem från ssu mötet. Vi spackalde vägen, städade på nedervåningen och fikade. :)

Men nu ska jag läsa en bok och plugga lite so till provet imorgon.

God natt. :)

Snart slut!

Kategori: Mitt liv. O.o

Snart är skolan slut för dagen. Och det blir att gå hem. :/ Fick skjuts till skolan.

Men ska fortsätta med bild nu. :)

BaiBai <3

Orkade inte riktigt fara på ku idag.

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai!
Igentligen skulle jag ha farit men när den var 10 i 7 så kändes det som om jag skulle komma ganska sent. Och så försökte jag få med en kompis som inte orkade fara för att hon bara sov ca 2.5h inatt. Man måse ju ändå gå och lägga sig lite tidigare.
Men jag själv måste vara uppe ett bra tag för att läsa klart boken.. Jag glömde att läsa mer idag efter skolan så det blir väll att skriva klart sen kanske läsa ett par sidor.

BaiBai /Bokmalen. :)

Ojoj, kanske ska ta och lämna in den snart!

Kategori: Mitt liv. O.o

Ojoj, nu har jag varit försenad med loggboken i en vecka och har inte läst klart den. Men ska försöka läsa kalrt den tills imorgon så att den inte kommer allt för sent. har 3 stopp kvar att skriva och mindre än halva boken kvar. Så den borde bli klar tills imorgon och jag läser nu och efter skolan. Sen måste jag plugga SO tills onsdag då det är so prov. Hmmm.. Är det nått mer i veckan??
Tydligen är det bara SO som jag har nånting på. Och loggboken. Om jag nu inte ahr engelska läxa också.


Kanske ska ta och läsa nu, ska snart till skolan!!!

Förvirrad

Kategori: Mitt liv. O.o

Nu är jag riktigt förvirrad. Jag är osäker på om vi börja 10.40 istället för 8.40.
Vi ska typ ha nått på onsdag... och ja är osäker på om det är nu i veckan eller nästa vecka.
Om det är nu så börja jag 10.40 men om det är nästa vecka börjar jag 8.40. M
Men min mentor sa det till mig nån dag före lovet så det borde väll va nu??? eller?!

Men jag får chansa och fara senare.

BaiBai (Fortfarande förvirrad och osäker.)

Tillbaka i Piteå <3

Kategori: Mitt liv. O.o

Kom hem för några timmar sen.
Det var jätteroligt där borta, mycket skratt. Haha, specielt när jag ramnlade ner från sängen ett par gånger. och så vek sängen ihop sig ett par gånger. Vet inte hur men den bara gjorde så.

Lite bilder kommer imorgon, är för trött för att fixa med bilder just nu. Jag har inte precis sovit mycket under kursen.

Sovaaaaa~!!

Cupcake :D

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai! Nu har jag gjort cupcakes för första gången. <3
Det blev choklad cupcakes med choklad granering och strössel, riven vit choklad. Mums.
Det var lite mycket med bara choklad men nästa gång blir det nått annat :)

Hahah... Ser lite ut som bullar. ;P

 :D



Kanske inget mästerverk men dom gick att äta. :)
Ledsen för den dåliga bilden men min kamera är ínte funnen än så jag tog pappas kamera.

Sista inlägget för idag. Och imorgon för innan 5 så sticker jag till Framnäs på kurs. :)

BaiBai

Bloggar ju inte så mycket.

Kategori: Mitt liv. O.o

Hai!!
Förlåt att jag inte har bloggat så mycket på sistone. Men det händer inte så mycket i mitt liv. Går nästan aldrig på discon, får inte vara ute länge, har nästan inga kompisar att vara med, har inga pengar att shoppa för - kan inte sy kläderna jag har tänkt att sy.

Men det ska det bli ändring på. Nu blir det inte så mycket med att sy föreftersom jag behöver pengarna till julklappar. Men efter jul så ska jag se till att komma igång.
Ska om inte så läge kanske fara på ett disco men nån. Vem vet jag inte än.
Ska försöka att få fler kompisar i klassen och i andra klasser.
Ska spara pengar så jag kan shoppa mycket nån gång.
Och så ska jag försöka få mamma att fatta att jag inte är nån liten unge längre. Jag får typ vara borta till 9 om jag är med kompisar. 8 på skoldagar. Brukar ibland få vara på ssu till 10 eller efter om vi ser på en film. Och på discon (har bara varit på ett disco) till typ 12.

Men jaja, nu ska man snart sova. Mycket att göra imorrn.

Natti. <3

Yatta!!!

Kategori: Mitt liv. O.o

Nu har jag fått ett mail om kursen i helgen!! Det ska vara i Framnäs men det står inte vars i Framnäs!! Förhoppningsvis så vet nån vart det ska vara. Imorgon ska jag börja packa och så ska jag göra cupcakes för första gången! Mums. <3

BaiBai!!

Lunch på stan snart.

Kategori: Mitt liv. O.o

God morgon!
Snart ska jag till stan och äta på Thai Garden med mamma, syrran och farmor.
Tjaa... Det här är väll allt just nu. ;P

BaiBai

Make me wish you where here!

Kategori: Mitt liv. O.o

Kom inte på nån rubrik så jag bara skrev nått. ^^

Här kommer en bild som jag har gjort. Eller det är ju inte precis en bild utan lite texter. :)


I den gröna texten så har jag glömt me mellan love och so. Ledsen för det.!

Gud så söt. <3

Kategori: Mitt liv. O.o



Han har en sjukdom som jag inte minns vad den heter och så mimar han till låten men det ser äkta ut.
Kan man vara gulligare. (Dom stora kinderna kommer från sjukdomen)

Lite bilder. :)

Kategori: Mitt liv. O.o

Nu kommer lite bilder som jag har tagit, ;)

Köpte för 40kronor på loppis. :) Nån som vill ha te?
 

Lite tomma tablettaskar. Mariostjärnan och grodan kommer från sf bokhandeln i Stockholm och Göteborg. Hello Kitty asken kommer från Frankrike.



Igentligen tittar jag ner men det ser ut som om jag blundar. ;P



Would you like some tea? Grönt kallt te. Inte min favo. Dricker inte te men försöker vänja mig vid smakerna. :)


2 stora familjepizzor och 2st 2liters cola + 2 liters fanta. Nått litet vi åt på ssu innan vi fortsatte dra bort tapet i rummet på övervåningen. ;)


Hoppas att ni gillar bilderna. Förlåt för den dåliga kvallan men pappas kamera är inte så bra.

BaiBai för nu! ;D

Ändå söt. :)

Kategori: Mitt liv. O.o

Hihi, man kanske kan få jobb som mimare i sjungbranshen :)

Kommentarer. <3

Kategori: Mitt liv. O.o

Jo, jag ville bara tacka alla för era fina kommentarer ni har skrivit till mig. <3






Jag vet att min header är lite konstig, men jag försöker fixa den så fort som möjlig men har lite svårt att få till det.
jag undrar en sak, om det är nån som vet hur man gör en header så snälla säg till!! Jag vet nämnligen inte hur man gör och har försökt många gånger men får inte till det.

Tack på förhand. <3

Moshi, moshi!!

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai alla!! :)

Vet inte riktigt varöfr men jag känner mig väldigt glad just nu. :D
Kanske är jag hyper eller så är det så att jag är väldigt trött. Fast det kan ju vara också för att jag har kommit på en ide om hur jag ska sy en kjol. Så nu är det bara att spara pengar till typ, nålar och lite andra saker jag behöver till den. Vi har ont om synålar hemme så jag köper egna. Ska försöka göra kjolen så fort som möjligt. Först ska jag ta reda på vad allt tyg kommer att kosta om jag köper 1m av alla 5. Hoppas att det inte blir för dyrt.

Tänkte ge en liten bildledtråd om hur den kommer att se ut. :)


För er som inte vet vad det är för tyg så är det lite synd. Tänker nämnligen inte berätta mer nu. :)

/Sneeky person

SSU snart.

Kategori: Mitt liv. O.o

Ska bara sätta på lösögonfransarna sen sticker jag till ssu.
Idag ska vi måla lite. :) Vi ska göra om i rummet på övervåningen. Det är inte så snyggt där just nu men det kommer att bli jätte fint sen när vi är klara med allt.

Tänkte ta lite bilder där på hur det blir. :) 

BaiBai <3

Stan snart. :)

Kategori: Mitt liv. O.o

HaiHai! Jag vet att jag var på stan igår, men jag ska kolla på tyg.
Jag har nämnliegn tänkt att börja sy lite egna kläder. :)
Så snart sticker jag med Emelie på stan, hon ska bara komma först. Hoppas att affären har fins tyger annars får jag ta och fara till Luleå eller nått sånt nån gång. :)

Men nu kommer hon strax och jag ska fixa det sista i mitt rum.

BaiBai! <3

Sent jag vet.. Eller ska man säga tidigt?

Kategori: Mitt liv. O.o

Hehe, jag vet att klockan är över 3 på morgonen men jag kan inte sova. Läser en manga som jag har fastnat för. <3
Jo för er som gillar SAW filmerna så finns det en manga som jag tror är baserad på dom filmerna. Det är väldigt likt innehåll. Ni kan hitta mangan på www.tenmanga.com och mangan heter "Bloody Junkie"
Jag tyckte faktiskt att den är bra. Men det finns bara 1 kap. än så man får vänta på fortsättningen. :/

BaiBai alla söta läsare. <3