Wonderland Madness

Blogg om mitt liv och mina intressen.

Sent inlägg från Stockholms resan med Emelie.

Kategori: Shopping~

Ja, nu är jag en månad sen med detta inlägg men glömmer alltid bort att blogga :/ har tänkt bli bättre på bloggandet men det går inget vidare. :/

Men jaja,
För ca 1 månad sen var jag och Emelie i Stockholm för att se på 1D konserten. Efter allt Emelie har berättat om vad killarna brukar göra under konserten så blev jag ganska besviken på att se inte var speciellt engagerade. Sen var de ju 45 minuter sena och det är ju inget vidare. Men 5sos var väldigt bra och funderar på att försöka skaffa biljetter till deras konsert i Sverige nästa år. 
Sen träffade jag även 2 tjejer som inte är galna 1D fans. En av tjejerna följde bara med för att göra hennes kompis sällskap. Dem andra tjejen for för att se 5sos. De var grymt trevliga och vi hängde led dom hela konserten, vi höll ihop tills de klev av tåget efteråt. Och jag hoppas att vi kommer att ses igen för de var verkligen trevliga. :))

Nu lite bilder på set jag köpte under resan :)
Bik bok 299kr

New yorker 129kr (osäker på priset)

Monki 40kr

H&M 199kr (osäker på pris o affär)

Shock 199 kr (tror jag)

Spisa (kring 700kr men allt var på rea så orginalpris vet jag ej)

Spisa 99kr & 29kr (-70 och 30% rea)

Shock 49kr och 149kr

Media markt 149kr

Rituals 80kr (tror affären heter så..)

Sen tror jag inte att det var mycket mer jag köpte. Eller jo, en rosa mössa och en sjal. Men har inga bilder på det än så återkommer med det :)