Wonderland Madness

Blogg om mitt liv och mina intressen.

Lizzie Mcguire.

Kategori: Filmer/musik

Tjoooo, tänkte bara tipsa om en bok och ett programm. Det är väldigt gammalt och Hillery Duff är huvudpersonen. Lizzie. Den gick på tv när jag var yngre och gillar den verkligen. Hur många böcker och episoder det finns vet jag inte. Men har kring 12-15 böcker och i alla utom 2 är det dubbla historier.
Det handlar om Lizzie's liv. Hennes jobbiga lillebrorsa, hennes 2 bästa vänner Gordo och Miranda, pinsamma föräldrar, hennes kärlek, skolan och hennes bästa ovän Kate. (Dom brukade vara bästisar men sen förändrades det)

Det är inte en så jätte typisk tonårs liv. Tror inte att nån har en sån jobbig och irriterade lillebror som hon har. Och inte så pinsamma föräldrar och numera är inte så att det finns gäng. Tja, inte i alla skolor iallafall.

Jo, det finns en film också. The Lizzie Mcguire movie.
Där är dom i Italien och har just gått ut skolan. Mycket händer där, hon tros vara en popstjärna som är väldigt lik henne och så. :)


Trailern till filmen. Det finns även en bok som tillhör filmen. Men man märker att böckerna och episoderna är identiska. Det är lite jobbigt för då känns det onödigt att se dem men gör det iallfall. Men tycker att det är en extremt bra bok/film. ;)

Tycker att denna film är värd att se.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: